Reminder: Start verkoop Jutfasehof, Utrecht

07 mei 2023

Aanstaande donderdag is het zover! Dan start de verkoop van de 35 koopwoningen van Jutfasehof in Utrecht. Je bent tussen 18.00 en 19.30 uur van harte welkom bij Camping Ganspoort, waar het verkooptteam klaarstaat om je alles te vertellen over dit nieuwbouwproject.

Stijlvolle herenhuizen, compacte grondgebonden woningen, geschakelde stadswoningen en appartementen: in Jutfasehof vind je het allemaal! Alle woningen zijn energieneutraal, goed geïsoleerd en krijgen een hoogwaardige afwerking. En dat allemaal rondom een groen binnenhof waar kinderen ruimte hebben om te spelen en buren elkaar ontmoeten. Een unieke kans die je zelden tegenkomt zo dicht bij het Utrechtse centrum!

Ideale woonlocatie
In de omgeving van Jutfasehof is altijd wel iets te beleven. Fiets op zomerse dagen naar recreatieplas Down Under voor een frisse duik of een kleinschalig festival. Geen zin om te koken? Op een steenworp afstand vind je tal van eettentjes in de Twijnstraat of aan het Ledig Erf. Ook de bereikbaarheid van Jutfasehof is prima. Op slechts 5 minuten fietsen ligt treinstation Vaartsche Rijn. Daarnaast ben je met de fiets in slechts 8 minuten midden in de stad. Wil je toch de stad uit? Je bent binnen de kortste keren op de snelweg A12 met vlak bij een verbinding naar de A27.

Interesse in wonen in Jutfasehof?
Spreekt wonen in Jutfasehof jou aan? Kom dan op donderdag 11 mei a.s. tussen 18.00 en 19.30 uur naar de start verkoop bij Camping Ganspoort aan de Helling 87 in Utrecht. Het verkooptteam zal je hier informeren over dit project en de mogelijkheden. Ook ligt er een verkoopbrochure voor je klaar. Daarnaast zullen vanaf de start verkoop de verkoopprijzen ook bekend zijn.

Na de start verkoop heb je tot 22 mei a.s. (12.00 uur) de tijd om je in te schrijven via de projectwebsite, in dezelfde week worden de woningen toegewezen. Jouw kans op een woning in Jutfasehof vergroten? Voeg dan straks een financiële scan toe aan je inschrijving.