Platanenhof te Zeist

Welkom in PlatanenHof Heerlijk rustig en groen wonen en toch dichtbij alle nodige voorzieningen.

Vanuit Platanenhof bent u met de auto, fiets of openbaar vervoer binnen 5 a 10 minuten in het centrum van Zeist, De Uithof of het hartje van Utrecht. Een plek voor mensen die rust, ruimte en groen belangrijk vinden, maar ook willen genieten van voorzieningen en dichtbij de stad.

Welkom in PlatanenHof Heerlijk rustig en groen wonen en toch dichtbij alle nodige voorzieningen. Vanuit Platanenhof bent u met de auto, fiets of openbaar vervoer binnen 5 a 10 minuten in het centrum van Zeist, De Uithof of het hartje van Utrecht. Een plek voor mensen die rust, ruimte en groen belangrijk vinden, maar ook willen genieten van voorzieningen en dichtbij de stad. Platanenhof is een groen en kleinschalige woonwijk met 53 stijlvolle woningen. Het wordt een wijk met een exclusief karakter en een verscheidenheid aan woningtypes voor starters, gezinnen, doorstromers en senioren, er is voor ieder wat wils. Ook kunnen de woningen geheel naar eigen wens worden ingedeeld of uitgebreid, aan u de keuze!Start Bouw

Door de succesvolle verkoop van het plan verwachten we eind maart 2015 te starten met de realisatie van het project. De woningen zullen naar verwachting begin 2016 worden opgeleverd!Zoekt u naar een ruime woning in een rustige en groene woonomgeving nabij Utrecht en de Uithof? Er zijn nog enkele fraaie en luxe afgewerkte gezinswoningen en herenhuizen beschikbaar vanaf € 262.500 v.o.n.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Crosestein
350 m
Bushalte Sanatoriumlaan
444 m
Bushalte Griffensteijnselaan
466 m
Bushalte Griftlaan
534 m
Bushalte De Sluis
536 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
KBS de Griffel
629 m
OBS de Koppel
652 m
Kinderdagverblijf 't Kruimeltje
921 m
Damiaanschool
1.24 km
Kiekeboe KleineKasteel
1.25 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ING Bank
593 m
Aldi
606 m
Rabobank
968 m
Albert Heijn
1.46 km
Zeeman
1.59 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kring-apotheek De Clomp
739 m
Kruidvat
1.25 km
Van Steendelaar Tandartsen
1.25 km
ICI Paris XL
1.59 km
Etos
1.59 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar