De Hooght

70% verkocht!

De Hooght | Simply Elegant
Aan de 2e Hogeweg in Zeist staat het ABN Amro bankgebouw. De begane grond blijft ’de Bank’ maar daarboven worden drie verdiepingen naar luxe ontwerp van Remy Meijers ingericht met tien ruime appartementen en drie penthouses. De koopsom is vanaf € 440.000,- V.O.N.

Alle appartementen hebben een balkon aan de voorzijde en een terras aan de achterkant. Het balkon op het noordoosten is ideaal voor een ontbijtje in de zon. Ook biedt het verkoelende schaduw op een warme dag. Het diepe, hangende terras ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht waardoor u lang van de avondzon kunt genieten.

De Hooght | Entree
De hoofdentree bevindt zich aan de 2e Hogeweg. Zelf kunt u het gebouw ook betreden vanaf de parkeerplaats aan de achterzijde. De lichte en luxe hal bevat naast het trappenhuis ook een personenlift. De woningen bevinden zich op de 1e, 2e en 3e verdieping en de bergingen zijn in de kelder.

De Hooght is een bijzondere ontwikkeling, fantastisch gelegen met alle dagelijkse voorzieningen nabij. U heeft eigen privéparkeergelegenheid en de bus stopt voor de deur.

Zeist en omgeving
Stad, dorp en buitenplaats
Zeist is de ideale combinatie van stad, dorp en buitenplaats. Het stadse karakter uit zich in de vele voorzieningen zoals winkels, horeca, Figi theater en bioscoop. De meeste daarvan zijn overigens op loopafstand van het appartementencomplex gelegen. Maar met haar ruim 60.000 inwoners is Zeist eigenlijk een groot dorp. Een luxe dorp wel te verstaan, met statige panden en indrukwekkende huizen. En laten we vooral het 17e-eeuwse Slot Zeist niet vergeten.

Omgeven door groen
Dat Zeist de ’Parel van de Stichtse Lustwarande’ genoemd wordt, is te danken aan de vele buitenplaatsen en landgoederen in de nabije omgeving. Dat verklaart meteen waarom Zeist in zo’n mooie, groene omgeving ligt en ook binnen de bebouwing veel groen te vinden is. Zo ligt De Hooght letterlijk bij het Walkartpark om de hoek. Dat geldt overigens ook voor buitenplaats Hoog Beek en Royen met zijn park van 9,5 hectare.

Centrale ligging
Door de centrale ligging van Zeist in het hart van Nederland is het een populaire gemeente om in te wonen. Met de bushalte voor de deur, het NS station Driebergen-Zeist en het gunstige wegennetwerk rondom de Slotstad is de rest van Nederland goed bereikbaar. Via de A12 en A27 bereikt u de stad Utrecht in een kwartiertje en Amersfoort in twintig minuten. Zeist maakt deel uit van de Utrechtse Heuvelrug en ligt op een steenworp afstand van het gelijknamige nationale park.

Inschrijven
U kunt zich nog inschrijven wanneer u interesse heeft in één van de appartementen van project De Hooght. Graag ontvangen wij uw volledig ingevulde inschrijfformulier retour. U kunt het inschrijfformulier downloaden op de projectwebsite of opvragen bij Punt Makelaars te Utrecht of bij WVO Makelaars te Zeist. Na ontvangst van uw inschrijfformulier zal er contact met u worden opgenomen.
Lees meer...

Nieuws over De Hooght

Zaterdag 6 oktober a.s. open huis | De Hooght Zeist

Ben jij benieuwd naar de plek waar straks de luxe appartementen van het nieuwbouwproject De Hooght gerealiseerd gaan worden? Kom dan aanstaande zaterdag 6 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur naar het open huis aan de 2e Hogeweg in Zeist.

Lees verder

Nog enkele appartementen beschikbaar | De Hooght Zeist

Aan de 2e Hogeweg in Zeist komt het kleinschalige appartementengebouw De Hooght met 13 luxe appartementen. Inmiddels is ruim 70% van de woningen verkocht. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Schrijf je nog snel in!

Lees verder

Nog twee appartementen beschikbaar | De Hooght Zeist

De verkoop van de luxe appartementen van De Hooght in Zeist gaat hard. De eerste verkoopgesprekken hebben al plaatsgevonden. Wil jij ook nog kans maken op een appartement in De Hooght, wees er dan snel bij. Er zijn er nog maar twee beschikbaar. 

Lees verder

Ligging

Prijslijst

Interactieve prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 715.000
Beschikbaar
2
€ 440.000
Verkocht onder voorbehoud
3
€ 440.000
Verkocht onder voorbehoud
4
€ 440.000
Verkocht onder voorbehoud
5
€ 530.000
Verkocht onder voorbehoud
6
€ 725.000
Beschikbaar
7
€ 445.000
Verkocht onder voorbehoud
8
€ 445.000
Verkocht onder voorbehoud
9
€ 445.000
Verkocht onder voorbehoud
10
€ 530.000
Beschikbaar
11
€ 880.000
Verkocht onder voorbehoud
12
€ 815.000
Verkocht onder voorbehoud
13
€ 750.000
Verkocht onder voorbehoud

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hogeweg
51 m
Bushalte Weeshuislaan
236 m
Bushalte Amandelhof
315 m
Bushalte Het Rond
438 m
Bushalte Molenweg
590 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Damiaanschool
740 m
Comeniusschool
756 m
Kinderdagverblijf 't Kruimeltje
1.41 km
Kiekeboe KleineKasteel
1.52 km
Openbare Montessori School
1.75 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
200 m
T-Mobile
240 m
KPN Winkel
257 m
C&A
291 m
Zeeman
404 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kruidvat
180 m
Rituals
209 m
Etos
273 m
ICI Paris XL
404 m
tandarts Alderliesten
447 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Hooght

Is een ontwikkeling van 5 Bouw Bunnik

Garantie

Dit project wordt gebouwd met BouwGarant garantie.