Schildersgilde - Woerden

Kleur bekennen, dat doe je als je straks woont in dit project. En weet je welke kleur je dan bekend? De kleur groen! De woningen worden namelijk enorm energiezuinig, waarbij het energieverbruik tot een minimum beperkt gaat worden. Naast dat de woningen ontworpen zijn als 'groene' woningen, woon je ook nog eens in een groene omgeving met een heel groen hofpark en waterpartij voor de deur.

De stedenbouwkundige zegt het volgende over het plan: De woningen zijn zodanig ontworpen dat zowel het karakter van “in de groene zone” als de aansluitingen op de omgeving er in zijn opgenomen. Het plan bestaat uit twee haken die een binnenhof omarmen en openingen bieden naar de omgeving.

Het plan wordt half open aan de noordzijde. Daar wordt het groen ingericht als een hofpark en krijgt daar aansluiting op de oeverzone. Hiermee wordt extra kwaliteit aan de omgeving toegevoegd. De woningen aan de oostzijde kijken aan de voorzijde uit over het water en hebben een tuin met een perfecte zonligging.

Elke woning beschikt over één eigen parkeerplaats en de parkeerplaatsen zijn mooi afgeschermd met groen zodat uit het zicht onttrokken zijn.

Aan de zuidwestzijde van het plan komen 3 en 4-kamerappartementen met grote buitenruimtes. Aan de westzijde voor de appartementen (met dus een ideale zonligging) komt een voetpad met groenzone en aangrenzend een speelveld.

Een park is niets zonder inrichting en ook daar is aan gedacht. Vanuit het parkeerterrein loopt er een pad met aan het einde een vlonder aan het water met mooi zicht de Jan Sluijtersstraat in.

Nog even waarom je voor een groene woning moet kiezen:
- Beter voor de dag van morgen
- Geen gasaansluiting
- Lage (tot mogelijk geen) energiekosten
- Nagenoeg zelfvoorzienend
- Alle comfort die voldoet aan de laatste normen en eisen + een aantal zaken extra!

Kortom: Beter voor het milieu en de portemonnee!
Bekijk ook de projectwebsite
Lees meer...

Nieuws over Schildersgilde - Woerden

Eerste woningen verkocht | Schildersgilde Woerden

De start verkoop van het kleinschalige nieuwbouwproject Schildersgilde in Woerden, die begin juni plaatsvond, is druk bezocht. Inmiddels zijn de eerste woningen definitief verkocht. Wij wensen de toekomstige bewoners alvast veel woonplezier in hun nieuwe huis.

Lees verder

Schildersgilde Woerden: Start verkoop op dinsdag 5 juni a.s.

Goed nieuws: Nieuwbouwproject Schildersgilde in Woerden gaat op 5 juni a.s. in verkoop. Op een schitterende, waterrijke locatie worden 33 energieneutrale herenhuizen en appartementen gebouwd. De start verkoop vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur aan de Anton Mauvestraat 1 (Willem Alexanderschool) in Woerden. 

Lees verder

Het Schildersgilde in Woerden binnenkort in verkoop

Het is bijna zover! De herenhuizen en appartementen van nieuwbouwproject Het Schildersgilde in het Schilderskwartier in Woerden gaan binnenkort in verkoop. Op deze schitterende, waterrijke locatie worden 33 woningen gebouwd, in verschillende typen, allen rolstoeltoegankelijk en minimaal energieneutraal.

Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Schildersgilde - Woerden

Is een ontwikkeling van Radix en Veerman en Bemog Projekt Ontwikkeling

Wordt gebouwd door Radix en Veerman

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Opmaat Financieel Adviseurs

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.