Schildersgilde

Start verkoop: Dinsdag 5 juni van 19.00-21.00u aan de Anton Mauvestraat 1 in Woerden

Op een mooie groene en waterrijke locatie in Woerden worden 33 woningen ontwikkeld in verschillende typen, allen rolstoeltoegankelijk en minimaal energieneutraal!

Kleur bekennen, dat doe je als je straks woont in dit project. En weet je welke kleur je dan bekend? De kleur groen! De woningen worden namelijk enorm energiezuinig, waarbij het energieverbruik tot een minimum beperkt gaat worden. Naast dat de woningen ontworpen zijn als 'groene' woningen, woon je ook nog eens in een groene omgeving met een heel groen hofpark en waterpartij voor de deur.

De stedenbouwkundige zegt het volgende over het plan: De woningen zijn zodanig ontworpen dat zowel het karakter van “in de groene zone” als de aansluitingen op de omgeving er in zijn opgenomen. Het plan bestaat uit twee haken die een binnenhof omarmen en openingen bieden naar de omgeving.

Het plan wordt half open aan de noordzijde. Daar wordt het groen ingericht als een hofpark en krijgt daar aansluiting op de oeverzone. Hiermee wordt extra kwaliteit aan de omgeving toegevoegd. De woningen aan de oostzijde kijken aan de voorzijde uit over het water en hebben een tuin met een perfecte zonligging.

Elke woning beschikt over één eigen parkeerplaats en de parkeerplaatsen zijn mooi afgeschermd met groen zodat uit het zicht onttrokken zijn.

Aan de zuidwestzijde van het plan komen 3 en 4-kamerappartementen met grote buitenruimtes. Aan de westzijde voor de appartementen (met dus een ideale zonligging) komt een voetpad met groenzone en aangrenzend een speelveld.

Een park is niets zonder inrichting en ook daar is aan gedacht. Vanuit het parkeerterrein loopt er een pad met aan het einde een vlonder aan het water met mooi zicht de Jan Sluijtersstraat in.

Nog even waarom je voor een groene woning moet kiezen:
- Beter voor de dag van morgen
- Geen gasaansluiting
- Lage (tot mogelijk geen) energiekosten
- Nagenoeg zelfvoorzienend
- Alle comfort die voldoet aan de laatste normen en eisen + een aantal zaken extra!

Kortom: Beter voor het milieu en de portemonnee!

Schrijf je in en we houden jullie op de hoogte over de voortgang van het project!

Nieuws over Schildersgilde

Het Schildersgilde in Woerden binnenkort in verkoop

Het is bijna zover! De herenhuizen en appartementen van nieuwbouwproject Het Schildersgilde in het Schilderskwartier in Woerden gaan binnenkort in verkoop. Op deze schitterende, waterrijke locatie worden 33 woningen gebouwd, in verschillende typen, allen rolstoeltoegankelijk en minimaal energieneutraal.

Lees verder

Ontdek wat Schildersgilde in Woerden jou te bieden heeft!

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwbouwproject Schildersgilde in Woerden. Inmiddels is de nieuwe projectwebsite live. Hier vind je alle informatie over het nieuwbouwproject. Lees verder

Jan Steenstraat - Woerden

Op een mooie groene en waterrijke locatie in Woerden worden 33 woningen ontwikkeld in verschillende typen (herenhuizen en appartementen), allen rolstoeltoegankelijk en minimaal energieneutraal! De Prognose start verkoop is eind eerste kwartaal 2018. Lees verder

Interactieve kavelkaart

Filter

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Schildersgilde

Is een ontwikkeling van Bemog Projectontwikkeling

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.