Hof van Leyland

Soort woonhuis

eengezinswoning, hoekwoning

Koopsom

Vanaf € 209.000 - € 415.000 v.o.n.

Woonoppervlak

104 m2 tot 130 m2
Perceeloppervlakte
92 m2 tot 202 m2
Woningstijl
traditioneel
Dakvorm
zadel
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer

Omschrijving

Voor de bouwnummers 44 t/m 53 geldt dat deze woningen worden aangeboden als sociale koopwoning. Er is een anti-speculatiebeding van toepassing. Dit betekent dat u de woning na oplevering gedurende 5 jaar zelf moet bewonen. Verder worden deze woningen opgeleverd zonder afgewerkt toilet, badkamer en er is geen keuken aanwezig. De woning wordt casco opgeleverd.

Heerlijk wonen op een plek waar de stad naadloos overgaat in de natuur. Bij de keuze voor een nieuwe woning wegen praktische voordelen als voorzieningen en bereikbaarheid vaak zwaar. Waarom kiezen als je het ook kan combineren? Hof van Leyland, de nieuwste woonwijk van Woerden biedt beide. In de komende tijd worden hier diverse woningen gerealiseerd aan gezellige hofjes, De Groene Zoom of De Singel. Vanuit elke woning ervaar je het vele groen in de nieuwe wijk, je hebt hier uiteenlopende voorzieningen bij de hand en Hof van Leyland is uitstekend bereikbaar. Kortom, een plek om samen naar uit te kijken en heerlijk te kunnen wonen in een rustige omgeving waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen. Ben je er klaar voor om de eerste woningen van Hof van Leyland te ontdekken?

Jouw nieuwe woonlocatie heeft wereldwijd een grote bekendheid. Tot 2003 werden hier door Den Oudsten namelijk vele stadsbussen geproduceerd, die momenteel over de hele wereld worden gebruikt. Den Oudsten Bussen BV werd in 1926 opgericht door Marinus den Oudsten en Floris Domburg en heette tot de Tweede Wereldoorlog dan ook Carrosseriefabriek Den Oudsten & Domburg. Na de oorlog gingen de oprichters uit elkaar en ging de fabriek door als het familiebedrijf van Den Oudsten. De vele bussen die hier zijn gemaakt rijden nu ook nog steeds ergens op de wereld rond en/of gebruikt worden tijdens verschillende evenementen.

Hof van Leyland is bereikbaar vanaf de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan en bestaat uit twee verschillende deelgebieden, te weten De Groene Zoom en De Singel. Tussen deze twee deelgebieden zijn gezellige woonhofjes gecreëerd.

Tussen De Groene Zoom en De Singel liggen de gezellige Hofjes. Autovrij, aangezien de auto’s worden geparkeerd aan de achterzijde van de woning. De voorzijde van de woningen vormen het decor van de besloten, groene Hofjes. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen en kan jij toch ook een oogje in het zeil houden.

TYPE 9 Hoek- en tussenwoning
Bnr. 44 t/m 53
- Woonoppervlak ca. 104 m2
- Ruime woonkamer met keuken aan de hofzijde
- Openslaande deuren naar de tuin
- Een badkamer en 3 slaapkamers op de verdieping
- Ruime zolderverdieping met één grote ruimte

Lees meer...

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Hof van Leyland

Is een ontwikkeling van De Vries en Verburg

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Opmaat Financieel Adviseurs