Hof van Leyland

Een locatie met een rijke economische historie. De nieuwe woonwijk wordt opgebouwd met gezellige hofjes, waardoor het een knus karakter krijgt. Uiteraard wordt de groene omgeving daarbij niet vergeten.

Tot 2003 werden hier stadsbussen gemaakt. Jouw woning wordt namelijk gebouwd op het voormalige terrein van Den Oudsten. Deze autobusfabriek werd in 1926 opgericht en maakte bussen voor allerlei streek- en stadsvervoerders. Een locatie met een rijke economische historie dus.

De nieuwe woonwijk wordt opgebouwd met gezellige hofjes, waardoor het een knus karakter krijgt. Uiteraard wordt de groene omgeving daarbij niet vergeten. Hof van Leyland is te bereiken via de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan. Via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg is er een goede aansluiting richting de doorgaande wegen die je leiden naar het centrum van Woerden en de A12. Een ideale woonlocatie!

Binnen Hof van Leyland, fase 1, worden 80 woningen gerealiseerd waarvan 41 koopwoningen. Klinkt veel, maar de woningen zijn zo divers dat je het amper in de gaten hebt. De woningen zijn speels gepositioneerd langs verschillende hofjes. Betaalbare koopwoningen, ruime eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen in diverse prijsklassen: Hof van Leyland heeft het allemaal.

Naast koopwoningen is in Hof van Leyland tevens gedacht aan huurwoningen in de sociale en vrije sector. Voor iedereen is een plekje. Het grootste deel bestaat uit grondgebonden woningen, alleen de sociale huurwoningen vormen daarop een uitzondering. Deze worden in de vorm van appartementen in één gebouw vormgegeven.

De ruime en groene opzet van deze nieuwe woonwijk vormt een natuurlijke overgang naar het naastgelegen Staatsliedenkwartier. Een prachtige woonplek, echt iets om samen naar uit te kijken.

Het plan is mooi weergeven in de virtual tour: http://fastgoedzaak.nl/vriesverburg/180071/vogelvlucht/tour.html
Lees meer...

Nieuws over Hof van Leyland

Schrijf je nu in! | Hof van Leyland, Woerden

De verkoop van de eerste 41 woningen van het nieuwbouwproject Hof van Leyland in Woerden is van start. Wil jij kans maken op één van deze koopwoningen? Schrijf je dan voor vrijdag 4 januari a.s. 12:00 uur in via de projectpagina. 

Lees verder

Start verkoop | Hof van Leyland, Woerden

Op zaterdag 15 december a.s. start de verkoop van de eerste 41 koopwoningen van Hof van Leyland in Woerden. Je bent tussen 11:00 en 13:00 uur van harte welkom op de projectlocatie; het voormalig Den Oudsten Terrein met entree aan de Utrechtsestraatweg. 

Lees verder

Hof van Leyland Woerden

Op het voormalige terrein van autobusfabriek Den Oudsten wordt Hof van Leyland gerealiseerd. Een nieuwe woonwijk met gezellige hofjes en een knus karakter. Ook de groene omgeving wordt daarbij niet vergeten. Meld je aan voor dit nieuwbouwproject en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Fagellaan
217 m
Bushalte Steinhagenseweg
240 m
Bushalte Aalberselanen
489 m
Bushalte Minkema College
631 m
Bushalte Cattenbroekerdijk
741 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
R. de Jagerschool
237 m
Basisschool De Schakel
582 m
Katholieke Basisschool De Regenboog
651 m
Kind & Co, locatie Lolbroeken
674 m
Boomgaard
710 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Vodafone
1.73 km
Zeeman
1.74 km
T-Mobile
1.75 km
ABN Amro
1.84 km
Albert Heijn
1.86 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
1.66 km
ICI Paris XL
1.75 km
Etos
1.75 km
Douglas
1.77 km
Trekpleister
1.81 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Hof van Leyland

Is een ontwikkeling van De Vries en Verburg

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Opmaat Financieel Adviseurs