Wonen aan het Maximapark

Toekomstig: 7 kavels aan het Maximapark

Na de verkoop van de twee kavels aan de Europaweg komen er zeven kavels aan de Heumenseboslaan en de Vikingrijn in verkoop.

De dauw komt van de velden en de bloemen laten langzaam hun kleuren zien aan de wereld. Het is heerlijk om even de gedachten te laten gaan tijdens een ochtendwandeling of een ontspannen hardlooprondje door Het Lint. Na het ontbijt even met de kinderen naar de bosspeeltuin en zelf zit je te genieten van een cappuccino op het terras van Anafora. Vanaf het terras van Anafora zie je nog net jullie nieuwe woning. Een tijdje geleden was de aannemer nog de laatste klusjes aan het doen om jullie woning helemaal tiptop te maken. Dat zo’n kans voorbij zou komen, had je een tijdje geleden niet durven dromen!

Het is goed mogelijk dat de kavels aan veel van je wensen gaan voldoen. Vink je even mee of jouw wensen op onderstaande lijstje staan?
- het Maximapark binnen handbereik
- parkeerplaatsen op eigen terrein
- bioscoop en Leidsche Rijn Centrum binnen 10 minuten
- winkelcentra binnen 3 minuten
- treinstation binnen 5 minuten
- Amsterdam binnen 20 minuten
- Den Haag en Rotterdam binnen 35 minuten
- binnen 10 minuten sta je in Utrecht centrum
- diverse restaurants en bierbrouwerij Maximus binnen 5 minuten

Als je overal vinkjes bij gezet hebt, kun je beginnen met het noteren van je woonwensen welke je graag terug ziet komen in jouw nieuwe woning. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van dit project en we houden je op de hoogte!

In januari was de verwachting dat de kavels in het tweede kwartaal van dit jaar in verkoop zouden komen. Ondertussen is er bericht vanuit de gemeente, dat de bestemmingsplanprocedure meer tijd in beslag gaat nemen. De verwachting is dat dit zo’n 6 tot 9 maanden gaat duren. Hierdoor is het niet zeker of de kavels dit jaar nog in verkoop komen. Zodra er een nieuwe planning bekend is, laten wij dit uiteraard weten. Heb jij je al ingeschreven als geïnteresseerde voor dit specifieke project? Dan ontvang je automatisch bericht over nieuwe ontwikkelingen.
Lees meer...

Nieuws over Wonen aan het Maximapark

Planning uitgesteld | 7 kavels aan het Maximapark, Vleuten

Half januari maakten wij bekend: 'Na de eerdere verkoop van 2 kavels aan de Europaweg in Vleuten komen er binnenkort 7 kavels aan de Heumenseboslaan en de Vikingrijn in verkoop.' De gemeente heeft echter meer tijd nodig voor de bestemmingsplanprocedure, waardoor de start verkoop is uitgesteld.

Lees verder

Binnenkort in verkoop | 7 kavels aan het Maximapark, Vleuten

Na de eerdere verkoop van 2 kavels aan de Europaweg in Vleuten komen er binnenkort 7 kavels aan de Heumenseboslaan en de Vikingrijn in verkoop. Heb jij altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen droomhuis, dan kan dit de ideale plek zijn.

Lees verder

Nog 1 kavel beschikbaar - Wonen aan het Maximapark, Vleuten

Wil jij vrijstaand wonen waarbij de woning van de buren minimaal 10 meter verderop staat, terwijl het centrum van Utrecht binnen 10 minuten te bereiken is? Nieuwbouwproject Wonen aan het Maximapark heeft nog één kavel beschikbaar waar deze wensen werkelijkheid worden. Schrijf je snel in!

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hardenbroek
63 m
Bushalte Sparrendaal
355 m
Bushalte Esdoornlaan
398 m
Bushalte Het Centrum
535 m
Bushalte De Tuinlanden
608 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Vleuterweide
554 m
Het Veldhuis
1.23 km
obs Pantarijn
1.23 km
De Krullevaar
1.24 km
ZieZaZoe
1.24 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
403 m
Albert Heijn
462 m
Lidl
518 m
Hema
531 m
Karwei
1.25 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Etos
483 m
Kruidvat
540 m
Kring-apotheek Vleuten
1.38 km
Trekpleister
1.48 km
Mediq Apotheek De Meern
1.62 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar