Haarzicht fase 1

Enkele woningen beschikbaar

Nog een paar bouwnummers beschikbaar
Wil je ook wonen op deze unieke plek in Haarzicht? Het is nog mogelijk! Binnen deze fase zijn de laatste woningen beschikbaar. Het gaat om bouwnummer 34, 36, 37, 38, en 40. Wij hanteren hierbij de regel, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wacht niet te lang en neem bij belangstelling contact op met ons kantoor. Wij plannen dan een afspraak in om het project en de mogelijkheden verder toe te lichten.

Op een prachtige nieuwbouwlocatie ten westen van Vleuten, vlakbij het magistrale Kasteel De Haar en het pittoreske dorpje Haarzuilens, wordt door Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling, Haarzicht gerealiseerd. Aan de noordzijde ligt de Haarrijnse Plas als onderdeel van de ecologische zone. Omgeven door historie en natuur woon je in Haarzicht in stijl in een landelijke en dorpse omgeving. Hier wonen is een voorrecht. Het is wellicht de laatste keer dat je zo’n kans krijgt in dit deel van Nederland. In Vleuten profiteer je van alle kanten. In je eigen woonwijk vind je de rust die je na een dag werken vaak goed kunt gebruiken. Kinderen kunnen er veilig opgroeien en Vleuten heeft alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt: scholen, winkels, sportaccomodaties etc. Vleuten ligt heel centraal binnen een netwerk van snelwegen als de A2, A12 en de A27. Maar ook alle faciliteiten van het aantrekkelijke centrum van Utrecht is in de buurt. Met de trein sta je binnen 10 minuten op Utrecht Centraal.

De architecten zijn geïnspireerd door de English Cottage stijl, waardoor er een sfeervolle, dorpse woonwijk ontstaat, zoals authentieke Engelse dorpjes. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien:
- de woningen zijn energieneutraal (EPC=0)
- warmtepomp aanwezig (geen gasaansluiting)
- vloerverwarming in de hele woning
- voorzien van zonnepanelen.

Geen straat in Haarzicht is hetzelfde. Op de markante hoeken hebben de woningen een grote erker en een gedraaide kap waardoor deze geheel op de groene omgeving georiënteerd zijn. Met grote raampartijen, bijzonder metselwerk en sprekende details hebben de woningen een eigenzinnige en vriendelijke uitstraling. Door de diversiteit in kleurstelling en vormgeving is elke woning uniek. De tuinen bij de woningen worden begrensd met royale hagen grenzend aan het openbaar gebied. De omliggende openbare ruimte is ruim van opzet en wordt vriendelijk en groen ingericht, passend bij de sfeer van de plek.

Fase 1 van Haarzicht bestaat uit de volgende woningtypes:
- 5 bouwkavels
- 32 tweekappers, waarvan 10 aan het water gelegen
- 3 vrijstaande woningen
Lees meer...

Nieuws over Haarzicht fase 1

Toewijzing Haarzicht Fase 1, Vleuten

Afgelopen maandag heeft de toewijzing plaatsgevonden van fase 1 van Haarzicht. Dankzij de grote hoeveelheid aan belangstelling hebben we alle bouwnummers kunnen toewijzen. Medio volgende week starten we met de eerste gesprekken. 

Lees verder

Start verkoop | Haarzicht Fase 1, Vleuten

Op een prachtige nieuwbouwlocatie ten westen van Vleuten wordt de wijk Haarzicht gerealiseerd. Je woont hier in een landelijke en dorpse omgeving, maar ook met alle faciliteiten van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt. Heb jij interesse in één van de 40 woningen? Kom dan naar de start verkoop donderdag 15 november! 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Henri Dunantlaan
241 m
Bushalte Dorpsstraat
375 m
Bushalte Rubenslaan
436 m
Bushalte Albert Schweitzerlaan
542 m
Bushalte Thematerweg
655 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Vleuten
339 m
OBS Kees Valkenstein
672 m
Willibrordschool
698 m
Bibliotheek Vleuterweide
1.81 km
't Spoor
2.24 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Dirk van den Broek
485 m
ABN Amro
552 m
Hema
555 m
ING Bank
565 m
Albert Heijn
603 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Trekpleister
498 m
Kring-apotheek Vleuten
611 m
Kruidvat
1.89 km
Etos
1.95 km
Apotheek Boomstede
2 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met één van onze makelaars

Brecheisen Makelaars /de Meern

Vleuten
Stuur een e-mail
030 - 200 36 00

Haarzicht fase 1

Is een ontwikkeling van Van Wanrooij Projectontwikkeling

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.