CPO Sluiseiland

ONTWERP JE EIGEN WONING

Op Sluiseiland in Vianen bouw je via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) je eigen woning op maat. De grootte van de woning bepaal je zelf, net als de indeling. Wil je 1, 2 of 3 badkamers? Word je blij van een vide en veel zonlicht? Wil je wonen op de 1e verdieping of een bijzondere trap? Het kan allemaal als je zelf de opdrachtgever bent.

INSCHRIJVEN IS NU MOGELIJK, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar en wie eerst komt, eerst maalt.

CPO betekent dat je je eigen woning kan ontwerpen binnen een aantal vastgestelde kaders. In totaal worden maximaal 39 woningen ontwikkeld in een mix van appartementen en herenhuizen. Er worden ca. 21 appartementen ontwikkeld van 55 – 150 m², in prijsklasse van € 180.000 – € 430.000 en ca. 18 herenhuizen van 130 – 180 m², in prijsklasse van € 315.000 – € 450.000. Daarnaast moet rekening gehouden worden met de aankoop van een parkeerplaats in de half verdiepte garage van ca. € 20.000. Doordat de grootte van de woningen nog niet vast ligt, kunnen er uiteindelijk ook minder woningen gerealiseerd worden.

De woningen worden gerealiseerd in een gesloten bouwblok dat opgedeeld kan worden in verschillende hofjes. De maximale bouwhoogte van het blok is vier bouwlagen. Als toekomstige bewoner van een van de herenhuizen kun je zelf beslissen of je drie of vier lagen wilt bouwen.

De historische Vrijstad Vianen ligt aan de zuidkant van de Lek. Het stadje is fantastisch ontsloten met de A2 en de A27 zodat u snel in Utrecht maar ook in Den Bosch of Breda bent. Vianen heeft geen NS station maar is vanuit alle windstreken goed bereikbaar met de bus. Met de auto en de bus ben je binnen 20 minuten in het centrum van Utrecht.

Vianen is van oorsprong een vestingstad, aangelegd om de bewoners van Utrecht in de gaten te houden. Vianen heeft daarom kenmerkende stadsmuren, verdedigingswerken en kastelen. Deze historie is nog steeds terug te zien in de opbouw en de structuur van het stratenpatroon, en de historisch gebouwen in het centrum.

Heb je interesse en wil je zelf actief aan de slag in dit project? Meld je aan op de projectwebsite cposluiseiland.nl

[Planning]

Verwachte start bouw: januari 2020
Verwachte oplevering: Kerst 2020/begin 2021
Lees meer...

Nieuws over CPO Sluiseiland

Inschrijvers CPO Sluiseiland aan de slag met woonwensen, meedoen kan nog steeds

De initiatiefnemers van CPO Sluiseiland in Vianen organiseren voor belangstellenden nog een inloopmoment op het Sluiseiland zelf op dinsdag 22 mei, parkeerterrein P2, Vianen. Kom tussen 18:00 en 20:00 uur en stel je vragen aan de initiatiefnemers en aan Urbannerdam en ervaar zelf het uitzicht!

Lees verder

Succesvolle Meet & Greet op het Sluiseiland Vianen!

Een flinke groep belangstellenden kwam afgelopen zaterdag langs op het Sluiseiland in Vianen, om meer te weten te komen over het zelf bouwen van woningen. De initiatiefnemers hebben veel kunnen vertellen over de plannen die nog pril zijn, maar veel kansen bieden. Meer weten over dit project? Kom vanavond (1 mei) naar de informatieavond. Lees verder

Ontwerp je eigen woning op Sluiseiland Vianen

Op Sluiseiland in Vianen is het mogelijk om je eigen woning op maat te bouwen. Kom aanstaande zaterdag 28 april tussen 11:00 en 13:00 uur naar de Meet & Greet om een kijkje te nemen op het Sluiseiland en ontmoet hier de initiatiefnemers. Ervaar zelf het uitzicht en vraag alles wat je wilt weten over de woningen, hoe de bouwgroep dit aan gaat pakken en hoe je mee kunt doen. Lees verder

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

Herenhuizen

Bouwnummer 1 - koopsom € 315.000 v.o.n.

Beschikbaar

130 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Bouwnummer 2 - koopsom € 245.000 v.o.n.

Beschikbaar

81 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Verzorginscentrum Batenstein
184 m
Bushalte Centrum
226 m
Bushalte Formido
404 m
Bushalte Brugstraat
450 m
Bushalte van Duvenvoordestraat
508 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Vianen
122 m
Willem Alexanderschool
1.57 km
Openbare basisschool Meester Vos
2.38 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
3.05 km
RK basisschool De Schouw
3.06 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
262 m
Jumbo
268 m
VVV
279 m
Zeeman
286 m
Rabobank
303 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Etos
262 m
Het Tandenhuis
770 m
Tandheelkundig Centrum Vianen
964 m
Kruidvat
1.21 km
Dio-drogist
1.5 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar