't Zand en Satijnvlinder

Vijf royale, vrijstaande woningen aan 't Zand en de Satijnvlinder.

Wie een foto van Leidsche Rijn in 2011 en nu naast elkaar legt ziet een grote metamorfose van dit gebied. Er is de laatste jaren volop gebouwd en de woningen schoten als het ware uit de grond. Er zijn ook nog plekken waar de foto van 2011 en nu niet veel op elkaar lijken. Een van die plekken is 't Zand 24 in Utrecht.

Toch zal dit binnenkort anders zijn.

De bestemmingswijziging van 'boerderij' naar woningen is definitief. Dit is ook gelijk het startsignaal om het plan aan 't Zand verder vorm te geven.

Voorheen werden er in 't Zand bouwkavels aangeboden. Om u als consument sneller en beter van dienst te zijn en om een complete woonbeleving te creëren wordt het plan omgeturnd van bouwkavels naar een compleet woonprogramma.

In dit woonprogramma is er plek voor vijf royale vrijstaande woningen, waarvan er twee gelegen zijn aan 't Zand en drie woningen in een hofje aan de Satijnvlinder liggen.

De uitwerking van het woonprogramma zal nog even tijd in beslag nemen. Wij verwachten dat we de eerste resultaten hiervan in oktober aan u mogen presenteren.

Meldt u aan voor de nieuwsbrief dan houden wij u als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom 't Zand 24 in Utrecht.
Lees meer...

Nieuws over 't Zand en Satijnvlinder

01-08-2018

Ontwikkelingen project ’t Zand en Satijnvlinder Utrecht

De bestemmingswijziging voor de kavels aan 't Zand en de Satijnvlinder, van 'boerderij' naar woningen, is definitief. Dit is gelijk het startsignaal om het plan verder vorm te geven. Om een complete woonbeleving te creëren wordt het plan omgeturnd van bouwkavels naar een compleet woonprogramma. 


Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

't Zand en Satijnvlinder