Sinfonia

Luxe wonen op 5 minuten fietsen van Leidsche Rijn Centrum en nog geen kwartiertje fietsen naar de binnenstad van Utrecht. We zijn druk bezig met het uitwerken van de verschillende woningtypen in nieuwbouwproject Sinfonia. De start verkoop staat gepland voor mei 2019.

Indicatieve verkoopprijzen
In de twee woonblokken van Sinfonia is bijna geen van de 50 woningen hetzelfde. Er worden ca. 17 woningtypen uitgewerkt waarbij de gevels ook weer variëren. Je woont dus echt in een unieke woning! Om alvast een indicatie te geven van de prijzen hebben we de woningen onderverdeeld in drie categorieën. Onderstaande prijsindicaties zijn inclusief parkeerplaats in de stallingsgarage onder de woningen, ingerichte badkamer, keukencheque en duurzaam energiesysteem.

Appartementen (gelijkvloers): ± € 275.000 tot ± € 400.000 v.o.n.
Stadswoningen type Comfort (4 woonlagen): ± € 400.000 tot ± € 650.000 v.o.n.
Herenhuizen type Riant (5 woonlagen): ± € 650.000 tot ± € 850.000 v.o.n.

Inspiratie Anders wonen
De royale herenhuizen type Riant met grote verdiepingshoogte op de begane grond bieden veel mogelijkheden voor een bijzondere functie aan huis. We hebben enkele inspirerende indelingen verzameld met een ontwerpwedstrijd. Bekijk de ontwerpen.

Start verkoop
De woningen en alle verkoopdocumentatie worden nu verder uitgewerkt. De komende periode presenteren wij steeds meer details over de woningen zoals nieuwe gevelimpressies, woningplattegronden, afmetingen, verkoopprijzen en de datum van start verkoop.

Volg het project Sinfonia
Alle tot nu toe beschikbare informatie kunt u terugvinden op de projectwebsite. Wanneer u het project volgt via de projectwebsite wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.
Lees meer...

Nieuws over Sinfonia

Binnenkort start verkoop | Sinfonia, Utrecht

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwbouwproject Sinfonia in Utrecht, dat bestaat uit 41 bijzondere stadswoningen en herenhuizen en 9 appartementen. De start verkoop staat gepland voor maart/april. Hou de projectpagina in de gaten om deze niet te missen!

Lees verder

Maak kennis met Sinfonia in Utrecht

Nieuwbouwproject Sinfonia wordt ontwikkeld in Nieuw Oost, een nieuw stadsdeel in Utrecht. Het project bestaat uit 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen gelegen op een toplocatie! Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen begin 2019, maar we laten je graag alvast kennismaken.

Lees verder

Sinfonia Leidsche Rijn Centrum | verkoop start binnenkort

Op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn wordt het nieuwbouwproject Sinfonia gerealiseerd. Twee wooncomplexen met in totaal 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen. Naar verwachting start de verkoop in het 3e kwartaal van 2018. Volg het project via onze website om op de hoogte te blijven.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Burgemeester Verderlaan
507 m
Bushalte Vredenburg Leidsche Rijn
661 m
Bushalte Racinelaan
668 m
Bushalte Madridstraat
695 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Blauwe orka
612 m
Thomas a Kempisleerhuis
1.09 km
Kinderdagverblyf Aspelin
1.15 km
Partou kinderopvang Utrecht
1.19 km
Chr. Jenaplanschool "De Brug"
1.39 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
829 m
T-Mobile
829 m
Gamma
916 m
Albert Heijn
1.01 km
Nettorama
1.3 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Etos
925 m
Gezondheidscentrum Oog in Al
978 m
Kruidvat
1.03 km
Huisartsenpraktijk Boutens
1.26 km
Lombok Apotheek
1.64 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met één van onze makelaars