Sinfonia

Nieuwbouwproject Sinfonia in Nieuw Oost
Op een toplocatie in Nieuw Oost tussen Utrecht Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal wordt project Sinfonia gerealiseerd. Twee woonblokken met in totaal 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen.

Doe mee met de ontwerpwedstrijd Sinfonia - 'Anders Wonen' en maak kans op €1.500,-*!
Nieuwbouwproject Sinfonia in Nieuw Oost aan Leidsche Rijn Centrum biedt bijzondere woningen. De woningen beschikken op de begane grond over een verdiepingshoogte van wel 4.5 m. De ruimte biedt daardoor veel mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis, een galerie of winkel of gewoon lekker riant wonen. Hoe zou jij deze woning indelen? Ga naar de project website voor meer informatie en stuur je ontwerp in t/m 3 december 2018.

Nieuw Oost
Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke stadswoningen die met elkaar prachtige stadse straten vormen. Nieuw Oost ligt op wandelafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je alles binnen handbereik hebt. Een groot aanbod aan winkels, leuke cafés, restaurantjes en koffietentjes.

Sinfonia
In Nieuw Oost is project Sinfonia in ontwikkeling. Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken. Eén gelegen aan Park Leeuwesteijn en één met uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. In totaal komen er 41 royale herenhuizen (125-215 m²) en 9 appartementen (70-130 m²).

Anders wonen
Naast de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities, de grote stadstuinen en eetbare ecologische zone kenmerkt Sinfonia zich door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Twee woonkamers, een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Start verkoop
Project Sinfonia is op dit moment nog in voorbereiding. Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen eind 2018/begin 2019. De komende maanden wordt er op de projectwebsite steeds meer informatie over het project zoals woningplattegronden, (indicatieve) verkoopprijzen en de datum van start verkoop gepubliceerd. Heb je vragen? Neem dan contact op met de makelaars.
Lees meer...

Nieuws over Sinfonia

Maak kennis met Sinfonia in Utrecht

Nieuwbouwproject Sinfonia wordt ontwikkeld in Nieuw Oost, een nieuw stadsdeel in Utrecht. Het project bestaat uit 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen gelegen op een toplocatie! Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen begin 2019, maar we laten je graag alvast kennismaken.

Lees verder

Sinfonia Leidsche Rijn Centrum | verkoop start binnenkort

Op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn wordt het nieuwbouwproject Sinfonia gerealiseerd. Twee wooncomplexen met in totaal 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen. Naar verwachting start de verkoop in het 3e kwartaal van 2018. Volg het project via onze website om op de hoogte te blijven.

Lees verder

Binnenkort in verkoop | Sinfonia Leidsche Rijn Centrum

Op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn wordt het nieuwbouwproject Sinfonia gerealiseerd. Twee wooncomplexen met in totaal 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen. Naar verwachting start de verkoop in het 3e kwartaal van 2018. Volg het project via onze website om op de hoogte te blijven. Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Burgemeester Verderlaan
507 m
Bushalte Vredenburg Leidsche Rijn
661 m
Bushalte Racinelaan
668 m
Bushalte Madridstraat
695 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Blauwe orka
612 m
Thomas a Kempisleerhuis
1.09 km
Kinderdagverblyf Aspelin
1.15 km
Partou kinderopvang Utrecht
1.19 km
Chr. Jenaplanschool "De Brug"
1.39 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
829 m
T-Mobile
829 m
Gamma
916 m
Albert Heijn
1.01 km
Nettorama
1.3 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Etos
925 m
Gezondheidscentrum Oog in Al
978 m
Kruidvat
1.03 km
Huisartsenpraktijk Boutens
1.26 km
Lombok Apotheek
1.64 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met één van onze makelaars