PARCK030

BINNENKORT IN VERHUUR

Dit project is in voorbereiding. Er is nog geen verhuurinformatie beschikbaar. Wil je bericht ontvangen als de verhuur start? Schrijf je in via de projectwebsite (parck030.nl) en mis niets van dit stoere project.

---

Op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn, op een steenworp afstand van het nieuwe Leidsche Rijn Centrum , op 15 fietsminuten van de Utrechtse binnenstad en loopafstand van NS station Terwijde, verrijst PARCK030. Een opvallend appartementencomplex met 43 appartementen in het luxe huursegment en 2 appartementen in het middeldure segment.

De 45 appartementen in PARCK030 zijn verdeeld over twee woontorens. Het verschil in uitstraling van de torens maakt dat de torens beide hun eigen architectonische karakter krijgen. Zo wordt het lage bouwdeel voorzien van lamelbalustraden en is er voor het hoge bouwdeel gekozen voor glasbalustraden. Een ander opvallend verschil is de gevelbekleding: het lage bouwdeel wordt uitgevoerd in metselwerk en het hoge bouwdeel wordt afgewerkt met aluminium gevelpanelen.

In de lage toren komen in totaal 12 appartementen variërend in grootte van circa 76 - 81 m2. In de hoge toren komen in totaal 33 appartementen variërend in woonoppervlak van 66 - 114 m2. De parkeergarage bevindt zich onder beide gebouwen met onder iedere toren een eigen fietsenberging. De luxe appartementen hebben twee of zelfs drie slaapkamers en beschikken allemaal over een balkon. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven dankzij het fraaie uitzicht het gevoel van heerlijk buiten wonen. Alle appartementen zijn tevens voorzien van een luxe keuken inclusief diverse apparatuur en fraai uitgevoerd sanitair.

Welk appartement je ook kiest, hier woon je heerlijk ruim en vrij met voor een groot aantal appartementen zelfs een geweldig uitzicht over het Waterwinpark. Welk appartement in PARCK030 kies jij?
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Musicalkade
285 m
Bushalte Walter Kollolaan
366 m
Bushalte Waterwinpark
483 m
Bushalte Krommewetering Zuid
626 m
Bushalte Rioolwaterzuivering
647 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
't Spoor
511 m
De Ridderhof
565 m
Montessori Arcade
1.36 km
OBS 't Zand
1.39 km
OBS Kees Valkenstein
1.43 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Media Markt
1.32 km
Albert Heijn
1.77 km
ING Bank
1.86 km
Hema
1.87 km
Dirk van den Broek
1.87 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Julius Gezondheidscentrum Terwijde
577 m
Terwijde Apotheek
578 m
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
1.31 km
Trekpleister
1.88 km
Kruidvat
1.91 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met één van onze makelaars