Levels in Leidsche Rijn Centrum!

Een energiezuinigheid die nog niet vertoond is in Utrecht! Met je eigen woning bijdragen aan een schoner milieu. Dan hebben we het niet over het verbruik, maar over opwekking van energie. Bijv. met je eigen woning je eigen elektrische auto opladen.

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn wordt Levels ontwikkeld. Een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen, een schitterende binnentuin, een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat en nog veel meer!

Bij de ontwikkeling hebben we ons zelf voor de uitdaging gezet om energie te combineren met uniek. Want naast een duurzaam plan wat een mooie term is voor energiezuinig, zijn we voor jou als woningzoeker nog een hele stap verder gegaan. Wat als je met je eigen woning kan bijdragen aan een schoner milieu? Dan hebben we het niet over het verbruik, maar over opwekking van energie. Bijvoorbeeld met je eigen woning voor je eigen elektrische auto of fiets de stroom opladen. In de binnentuinen zorgen dat het altijd aangenaam is en rustig en dat er altijd WIFI is in de binnentuin. Samen gebruik maken van deelauto's en deelfietsen zodat niet de hele tijd er auto's in de parkeergarage staan voor niets.

Dit in combinatie met een bijzonder ontwerp door drie verschillende architecten maakt de samensmelting van energie en uniek tot Levels! Wellicht overbodig om te melden als je bovenstaande gelezen hebt, maar elke woning beschikt over een privé buitenruimte aan een hoogwaardig gezonde binnentuin, een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en is gebruik van de elektrische deelauto's en fietsen inclusief. Daarnaast zijn de woningen gasloos, worden niet aangesloten op stadsverwarming en hebben een energiezuinigheid die nog niet vertoond is in Utrecht!

Interesse?
Meldt je aan als belangstellende en we houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Lees meer...

Nieuws over Levels in Leidsche Rijn Centrum!

Energiek heeft een nieuwe naam: Levels

Het nieuwbouwproject Energiek in Leidsche Rijn Utrecht heeft een nieuwe naam: Levels. In dit unieke plan komen herenhuizen en appartementen in verschillende architectuurstijlen. De start verkoop staat gepland voor medio november. Hou de projectpagina in de gaten om de start verkoop niet te missen!

Lees verder

Keuze gevelstenen | Energiek Leidsche Rijn Centrum

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn wordt Energiek ontwikkeld. Een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen. Inmiddels zijn de ontwikkelaar, de architecten, de gemeente en de projectleiders tot een gezamenlijke keuze gekomen voor de gevelstenen.

Lees verder

Energiek in Leidsche Rijn Centrum!

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn worden unieke herenhuizen en appartementen ontwikkeld. Het unieke wordt mede gevormd door de verschillende architectuurstijlen, een schitterende binnentuin en een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat! Hou onze website in de gaten en blijf op de hoogte van dit project. Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vredenburg Leidsche Rijn
130 m
Bushalte Thoriumweg
652 m
Bushalte Spinozaweg
717 m
Bushalte Schepenbuurt
727 m
Treinstation Utrecht Leidsche Rijn
751 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Blauwe orka
473 m
Thomas a Kempisleerhuis
781 m
Kinderdagverblyf Aspelin
934 m
Chr. Jenaplanschool "De Brug"
1.42 km
Jan Nieuwenhuyzenschool
1.47 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
557 m
Zeeman
1.01 km
T-Mobile
1.01 km
Nettorama
1.27 km
Albert Heijn
1.4 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kruidvat
808 m
Huisartsenpraktijk Boutens
936 m
Etos
1.29 km
Gezondheidscentrum Oog in Al
1.36 km
Apotheek Deli-Bergema
1.52 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Levels in Leidsche Rijn Centrum!

Is een ontwikkeling van Janssen de Jong Projectontwikkeling