Hieronymuserf

NOG 1 WONING BESCHIKBAAR: bouwnummer 1

LOCATIE
Het Hieronymuserf is een prachtige plek tussen Utrecht Oost en de historische binnenstad van Utrecht. Een plek zoals je ze niet vaak tegenkomt. Groen, stil en stedelijk tegelijk. Tussen monumentale panden aan de Maliesingel leidt een smalle doorgang tot een verborgen wereld die licht en ruim oogt maar ook verwaarloosd is en stenig.

De monumentale panden aan de Maliesingel kijken over de Oosterspoorbaan uit naar het voormalige hoveniersgebied van Abstede. De vruchtbare grond rond de lieflijke Minstroom trok hier al vanaf de middeleeuwen tuinders aan, die woonden in hovenierswoningen of boerderijen die verspreid lagen over het gebied. Inmiddels is dit Beschermd Stadsgezicht. De voormalige spoorbaan wordt straks een park en het Hieronymuserf een mooie tuin waarin toevallig ook wordt gewoond.

DE WONINGEN
Er komen 9 royale en exclusieve stadswoningen ontworpen door de Vlaamse architect bOb van Reeth met wie Edwin Oostmeijer tien jaar geleden Het Bolwerk heeft gerealiseerd, op steenworp afstand van het Hieronymuserf. Edwin Oostmeijer ontving voor dit project de Gouden Piramide 2006, de Rijksprijs voor Inspirerend Opdrachtgeverschap. bOb van Reeth werkt voor het Hieronymuserf samen met Jonas van de Walle en Evelyn Bossuyt van Studio Plus Architecten.

De woningen zijn maar liefst 8.10 meter breed, 5.40 meter diep (netto maat) en hebben een royale entree en keuken in de voor- en achtertuin. De woningen aan het Hieronymuserf krijgen een netto woonoppervlakte van 127-156 m2 en een inhoud van gemiddeld 880 kuub. Uiteraard voldoen de woningen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. Met bijna onzichtbare zonnepanelen op het dak zijn de woningen energieneutraal.

De afwerking wordt top of the bill. Dit is wonen zoals wonen is bedoeld. Ruim, licht en genereus. Een huis met liefde en vakmanschap gemaakt. Grootst en intiem tegelijk, met de kwaliteit van vroeger en het comfort van morgen.
Welkom op de plek waarvan u niet wist dat die nog bestond. Welkom op het Hieronymuserf. Welkom thuis!
Lees meer...

Nieuws over Hieronymuserf

Eerste woningen Hieronymuserf Utrecht definitief verkocht

De verkoopgesprekken van het nieuwbouwproject Hieronymuserf in Utrecht zijn in volle gang en verlopen uitermate goed. Binnen één week tijd zijn 4 van de 9 woningen verkocht. De overige woningen staan nog onder optie. 

Lees verder

Woningen Hieronymuserf Utrecht toegewezen

Begin september was de start verkoop van het Hieronymuserf in Utrecht. De belangstelling voor de woningen aan de Maliesingel was groot en de toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden. De aankomende weken volgen de gesprekken met de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen.

Lees verder

Hieronymuserf Utrecht | Inschrijven tot 3 september a.s.

De verkoop van 9 royale en exclusieve stadswoningen van het nieuwbouwproject Hieronymuserf is van start. Heb jij interesse in één van de woningen van dit bijzondere project? Schrijf je dan in voor maandag 3 september a.s. (12.00 uur).

Lees verder

Ligging

Prijslijst

Interactieve prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 1.085.000
Beschikbaar
2
€ 1.085.000
Verkocht onder voorbehoud
3
€ 1.120.000
Verkocht onder voorbehoud
4
€ 1.135.000
Verkocht onder voorbehoud
5
€ 1.135.000
Onder optie
6
€ 1.085.000
Verkocht onder voorbehoud
7
€ 1.095.000
Verkocht onder voorbehoud
8
€ 1.085.000
Verkocht onder voorbehoud
9
€ 855.000
Verkocht onder voorbehoud

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Oosterstraat
283 m
Bushalte Universiteitsmuseum
309 m
Bushalte Centraal Museum
334 m
Treinstation Utrecht Maliebaan
367 m
Bushalte Homeruslaan
443 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Agatha Snellen School
358 m
Winford
403 m
Volksuniversiteit
541 m
Arthemis
653 m
Vrije School Utrecht
702 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
EkoPlaza
452 m
Rabobank
520 m
Albert Heijn
788 m
ING Bank
891 m
VVV
895 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Willem Arntsz Huis
291 m
D.G. Boswijk
430 m
Wilhelmina Apotheek
694 m
Huisartsenpraktijk Catharijnesingel
723 m
ICI Paris XL
774 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar