De Deeltuin

De Deeltuin is hét nieuwbouwproject aan de Sartreweg in de Utrechtse wijk Veemarkt.

In De Deeltuin kies je straks zélf hoe je woont! Van architectuurstijl tot het aantal woonlagen en van plattegrond tot aan uitbouwopties… je hebt het helemaal zelf in de hand.

DE DEELTUIN UTRECHT
De Deeltuin is hét nieuwbouwproject aan de Sartreweg in de Utrechtse wijk Veemarkt. In De Deeltuin kies je straks zélf hoe je woont! Van architectuurstijl tot het aantal woonlagen en van plattegrond tot aan uitbouwopties… je hebt het helemaal zelf in de hand. En de naam zegt het al; in De Deeltuin deel je elkaars eten, gereedschap, fiets, auto, binnentuin, kennis… en wat jij maar wil! Dát maakt dit nieuwbouwproject pas echt uniek.

HOE WIL JIJ WONEN?
In totaal komen er 51 nieuwbouwwoningen in De Deeltuin die ontwikkeld worden in “mede-opdrachtgeverschap”. dat betekent dat je jouw ideale huis zelf kunt samenstellen. Hierdoor ontstaat een divers en interessant stedelijk straatbeeld, dat past bij de rest van de wijk.
De grote pluspunten van De Deeltuin Utrecht?
• Keuze uit leuke beneden- en bovenwoningen, hoekwoningen en ruime tussenwoningen;
• Een gezamenlijke binnen- én privétuin;
• In het hart van Veemarkt, dichtbij de Utrechtse binnenstad;
• Drie of vier woonlagen;
• Zélf je indeling en architectuur bepalen;
• Veel duurzame maatregelen en dus een lage energierekening!;
• Woonoppervlakten van ca. 69 m2 tot ca. 238 m2;
• Prijzen van ca. € 230.000,- tot ca. € 670.000,-;

De Deeltuin is hét nieuwbouwproject aan de Sartreweg in de Utrechtse wijk Veemarkt. In De Deeltuin kies je straks zélf hoe je woont! Van architectuurstijl tot het aantal woonlagen en van plattegrond tot aan uitbouwopties… je hebt het helemaal zelf in de hand.

VOORBEELD BOUWSTIJL
De Deeltuin wordt gebouwd op het Utrechtse Veemarkt terrein. In dit gebied zijn al nieuwbouwprojecten gerealiseerd. De bouwstijl van De Deeltuin sluit straks mooi aan op de architectuur van de omliggende woningen. Een mooi voorbeeld hiervan is het project De Smaaktuin dat afgelopen jaar werd opgeleverd.

HUISJE, BOOMPJE, DELEN
De naam zegt het al; in De Deeltuin deel je elkaars eten, gereedschap, fiets, auto, binnentuin, kennis… en wat jij maar wil! Kortom, dit nieuwbouwproject in Utrecht omarmt en stimuleert de deeleconomie. Dát maakt dit nieuwbouwproject pas echt uniek.

DE BUURT
De Deeltuin wordt gebouwd aan de Sartreweg in de wijk Veemarkt. Een wijk die bekend staat om haar duurzame karakter en dat geldt zeker ook voor de woningen van De Deeltuin. Vanaf jouw huis in De Deeltuin zit je met de fiets in no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.

BEREIKBAARHEID
Ook is het project gunstig gelegen naast tal van belangrijke uitvalswegen, waaronder de A27 en A28. De sportieveling onder ons kan zich heerlijk uitleven op de vele naastgelegen sportvelden van Voordorp. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver en voor de kids zijn er veel verschillende scholen in de buurt. Kortom, een heerlijk stukje Utrecht om te wonen!

SOCIAL MEDIA
Omdat het nieuwbouwproject De Deeltuin Utrecht de deeleconomie omarmt en stimuleert is er een speciaal Instagram account opgericht: @dedeeltuinutrecht. Hier kun jij kwijt wat jij verstaat onder het leven in een deeleconomie! Dus, heb je goede ideeën dan zien wij die heel graag met mooie beelden! Gebruik bij het plaatsen van je foto #dedeeltuin en/of #dedeeltuinutrecht Je kunt De Deeltuin ook volgen via Facebook. Ook hier kun je jouw ideeën delen en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Uiteraard zijn wij ook te vinden op Twitter! volg jij ons al?

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte P.L. Briónstraat;Pedro Luis Brionstraat
113 m
Bushalte Simón Bolivarstraat
124 m
Bushalte Pedro Luis Briónstraat
154 m
Bushalte David Ben Goerionstraat
340 m
Bushalte Kemal Ataturkstraat
358 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
SO De Pels
327 m
OBS Tuindorpschool
1 km
Paulusschool
1.11 km
De Regenboog
1.24 km
De Dreef
1.26 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
1.28 km
Jumbo Utrecht
1.31 km
Albert Heijn
1.68 km
SuperFair
1.84 km
Jumbo
1.87 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek de Gaard
715 m
Sabouri
986 m
Huisartsenpraktijk Overvecht
1.03 km
Van Duin
1.4 km
St Antonius Polikliniek Utrecht Overvecht
1.59 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Nieuws over De Deeltuin

Alle woningen De Deeltuin Utrecht verkocht

Op 25 maart 2017 was de start verkoop van De Deeltuin, een nieuwbouwproject in de wijk Veemarkt in Utrecht. Inmiddels zijn alle 51 nieuwbouwwoningen verkocht. Wij wensen alle toekomstige bewoners heel veel woonplezier in hun nieuwe huis! Verder lezen

Grootste deel koop- en aannemingsovereenkomsten De Deeltuin ondertekend

In september is gestart met het tekenen van de eerste koop- en aannemingsoverkomsten voor De Deeltuin in Utrecht. Inmiddels is het grootste gedeelte ondertekend. Wij wensen de toekomstige bewoners veel woonplezier. Verder lezen

De Deeltuin Utrecht: eerste koop-aannemingsovereenkomsten getekend

De eerste geluksvogels hebben hun koop- en aannemingsovereenkomsten getekend. De eerste stap naar één van de 51 nieuwbouwwoningen aan de Sartreweg in Utrecht. Verder lezen

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Deeltuin

Is een ontwikkeling van Synchroon Ontwikkelaars

Garantie

Dit project wordt gebouwd met SWK garantie.