Let op! Start verkoop 01 maart

Vanaf 01 maart 2019 12:00 start de digitale inschrijving. Maak alvast een woonaccount aan voor je inschrijving.

Woonaccount aanmaken

NEW15

"Transform your dreams into reality"

Kom naar de MEET&GREET op woensdag 6 maart van 18:00 tot 19:30 uur!

ONLINE START VERKOOP 1 MAART 2019

De verkoop start vrijdag 1 maart 2019 om 12:00 uur via deze website. Op dat moment wordt de website aangevuld met uitgebreide informatie over het project. Heb je interesse in een bepaald appartement? Dan kun je digitaal inschrijven via jouw woonaccount. Je kunt rustig je eigen appartement uitkiezen want het moment van inschrijven is niet bepalend voor de toewijzing. De inschrijving sluit op maandag 11 maart om 12:00 uur.

MEET & GREET

Op woensdag 6 maart 2019 is er van 18:00 tot 19:30 uur een MEET & GREET op het kantoor van De Keizer makelaarsgroep aan de Richterslaan 66 in Nieuwegein. De makelaars kunnen je uitgebreid informeren over de inhoud van het plan en staan je graag te woord. Je bent van harte welkom!

LET OP! Er is GEEN hard copy brochure beschikbaar.

---

Aan de Newtonbaan 7 in Nieuwegein staat een kantoorpand dat omstreeks 1996 is gebouwd. Dit kantoorpand wordt duurzaam getransformeerd naar een kleinschalig woongebouw met 15 nieuwe woonappartementen. De twee en drie kamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 52 tot 70 m2 worden luxe afgewerkt en compleet uitgevoerd. De moderne keuken is voorzien van diverse apparatuur. De woningen beschikken over een prachtige buitenruimte tot wel circa 95 m2!

De appartementen op de begane grond krijgen allemaal een eigen privé tuin die wordt afgescheiden door een (gedeeltelijk bestaande) beukenhaag. Op de eerste verdieping worden de appartementen voorzien van een fijn balkon. Op de tweede verdieping blijft een deel van het dakterras behouden en vergroot, zodoende hebben de appartementen op de tweede verdieping een zeer royaal dakterras. De opbouw op de tweede verdieping wordt geheel vernieuwd en voorzien van nieuwe gevelbekleding waarbij gebruik wordt gemaakt van fraaie materialen. De dakopbouw krijgt hierdoor een levendige uitstraling. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst ten behoeve van de energievoorziening. De daken worden voorzien van een nieuwe hoogwaardige isolatie om het warmteverlies te beperken.

Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners en visite. Achter het gebouw komt een algemene fietsenberging voor de bewoners. Alle appartementen beschikken over een inpandige private berging.

Het pand is gelegen in een groene omgeving, de bushalte is op zeer korte afstand gelegen en biedt de mogelijkheid om snel in het centrum van Nieuwegein of Utrecht te komen. Op loopafstand van het pand bevindt zich het Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen met zijn groene omgeving.

Koopsommen zijn vanaf circa € 190.000 v.o.n.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees meer...

Nieuws over NEW15

Omgevingsvergunning NEW15 Nieuwegein afgegeven

De omgevingsvergunning voor het nieuwbouwproject NEW15 in Nieuwegein is afgegeven. En dat is goed nieuws! Dit betekent namelijk dat dit kleinschalige woongebouw met 15 appartementen definitief gebouwd gaat worden.

Lees verder

Binnenkort in verkoop | NEW15, Nieuwegein

Op zoek naar een twee- of driekamerappartement in Nieuwegein? Binnenkort gaan de 15 appartementen in NEW15 in verkoop. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 52 tot 70 m² en liggen in een groene omgeving. Schrijf je in op onze website en blijf op de hoogte van de start verkoop. 

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar