Goud en Groen

Goud & Groen, de naam zegt het al. Wie de omgeving verkent waar het plan komt ervaart al snel waar de naam Goud & Groen vandaan komt, namelijk de groene omgeving in een koninklijke buurt. Hier wordt het nieuwe wonen in Harmelen geïntroduceerd. Wat het nieuwe wonen inhoudt? We nemen je mee in het verhaal.

Wonen in een heerlijke omgeving
De woonomgeving is minstens zo belangrijk als de woning zelf en met de omgeving zit het in Goud & Groen wel goed. Wonen in een groene omgeving tegenover de Koningvijver en aan de rand van het centrum is heerlijk. Met de fiets is het groene landschap binnen handbereik en een boodschap vergeten? Geen punt, de supermarkt is om de hoek en het is zo weer in huis. Een tip van onze kant: ga maar eens kijken in Harmelen en je bent overtuigd!

Een woning en appartement voor de toekomst
Het klimaat verandert en daar maken we met z’n allen deel vanuit. Hoe fijn is het om alvast de oplossing in huis te hebben voor het probleem aardgas, namelijk de warmtepomp. Geen onzekerheden meer in de toekomst over welke kosten eventueel geïnvesteerd moeten worden om je woning gasloos te maken.

Heerlijk geen radiatoren meer
Naast het alternatief voor gas geeft de warmtepomp je ook het comfort van vloerverwarming en eventueel vloerkoeling. Geen probleemstukken meer zoals:
- Het dressoir past niet omdat er een radiator staat, waar moet ik deze nu neerzetten?
- De gordijnen moeten verder de kamer in omdat de radiatoren naast of voor het raam staan.

Alles weer heerlijk nieuw en met hedendaags comfort
Sta je net op het punt om de badkamer of keuken te vernieuwen, dan stap je gauw van het één in het ander. Dan kun je het beter in één keer helemaal goed doen en met de comfortwensen anno 2018. Heerlijk die hogere plafonds en hogere en bredere deuren. Daarnaast zit de buitenboel heerlijk strak in de verf en binnen kun je alles helemaal naar wens maken. Hoe mooi?!

Gelijkvloers wonen in het groen
Een woontrend is dat een groene omgeving steeds belangrijker wordt. In Goud & Groen zijn daarom alle gelijkvloerse begane grond appartementen voorzien van een royale tuin met een mooie haag. Voor de appartementen op de verdieping is zo veel mogelijk gezorgd dat deze of uitkijken op het groen of een buitenruimte hebben met uitzicht op groen.

Grote woonkeuken en woonkamer
Een andere woontrend is dat steeds meer mensen een grote leefkeuken willen en de woonkamer gebruiken als een 2e ruimte om je heerlijk terug te trekken voor een filmpje of gezellig met familie of vrienden te relaxen. Hier hebben we over nagedacht in Goud & Groen, door op de begane grond een grote woonkeuken te maken en op de 1e verdieping een mooie woonkamer. Wat we zelf heel belangrijk vinden is dat je vanuit de woonkeuken als woonkamer even lekker buiten kunt gaan zitten en genieten van de zon.

Wonen zoals jezelf wilt
Wonen kun je invullen op veel verschillende manieren en is afhankelijk van de levensfase waar je in zit. Werk je veel thuis of heb je een praktijk aan huis? Dan is er een kantoor op de begane grond met een eigen ingang waar je zelfs je klanten kunt ontvangen. Zijn de kinderen iets ouder, dan kunnen ze een eigen slaapverdieping krijgen. Toch liever de woonkamer en woonkeuken combineren? Ook dat is mogelijk door op de eerste verdieping een riante woon- en kookverdieping te creëren.

Parkeren op eigen terrein
Niet meer zoeken naar een parkeerplaats ver van je woning, maar heerlijk parkeren op een eigen parkeerplaats waar niemand anders parkeert.
Ook dat ervaren we als kwaliteit. Jij ook?

Past het nieuwe wonen ook bij jou? Kijk dan snel verder bij de omschrijvingen van de woningen en appartementen en wellicht dat we je dan straks kunnen begroeten als een nieuwe bewoner van Goud & Groen!
Bekijk ook de projectwebsite
Lees meer...

Nieuws over Goud en Groen

Inschrijving Goud & Groen Harmelen gesloten

De belangstelling voor het nieuwbouwproject Goud & Groen in Harmelen was groot. Inmiddels is de inschrijving voor het nieuwbouwproject gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat voor dit project.  

Lees verder

Schrijf je nog snel in voor Goud & Groen in Harmelen

Heb jij je al ingeschreven voor het nieuwbouwproject Goud & Groen in Harmelen? Je hebt nog een aantal dagen de tijd om je in te schrijven op één van de 12 eengezinswoningen of 12 appartementen. De inschrijving loopt tot dinsdag 18 september a.s. (12:00 uur). 

Lees verder

Inschrijven Goud & Groen Harmelen tot 18 september a.s.

De verkoop van het nieuwbouwproject Goud & Groen in Harmelen is van start. Wil jij ook kans maken op één van de 12 eengezinswoningen of 12 appartementen? Schrijf je dan in voor dinsdag 18 september a.s. 12:00 uur. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Eikenlaan
349 m
Bushalte Kastanjelaan
517 m
Bushalte Kalverstraat
528 m
Bushalte Huize Gaza
554 m
Bushalte Noordergaard
757 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Boomgaard
3.3 km
Kind & Co, locatie Lolbroeken
3.36 km
Katholieke Basisschool De Regenboog
3.38 km
Bibliotheek Vleuterweide
3.51 km
Margrietschool
3.56 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ING Bank
578 m
Karwei
2.79 km
Hema
3.51 km
Lidl
3.54 km
Albert Heijn
3.57 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
DIO Drogist
504 m
Kruidvat
3.5 km
Etos
3.55 km
Kring-apotheek Vleuten
4 km
Trekpleister
4.14 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Goud en Groen

Is een ontwikkeling van Radix en Veerman

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.