Lingedonk Fase 2

In Lingedonk Fase 2 worden 3 vrijstaande en 12 twee-onder-een-kap woningen te koop aangeboden.  De woningen hebben zeer ruime  percelen variërend van 285 tot 740m2. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet.

Bij de woningen worden diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kunt u optioneel kiezen voor het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning.

Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woning heeft een zeer complete badkamer met sanitair van Villeroy&Boch, een bad en twee wastafels.  Ten slotte is het bij een aantal woningen mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen.

Inmiddels zijn de 17 woningen van Fase 1 in aanbouw. In het gebied zijn ook 55 woningen gebouwd voor de verhuur, deze woningen zijn inmiddels allemaal bewoond. Dit zijn rijwoningen in één van de hofjes en aan het begin van Lingedonk. Ook de vier-onder-een-kap woningen in de binnenring van het plan worden verhuurd in de vrije sector. Hierdoor is Lingedonk al goed zichtbaar.
Lees meer...

Nieuws over Lingedonk Fase 2

Lingedonk Fase 2 Geldermalsen | Inschrijven tot 7 mei a.s.

In Lingedonk Fase 2 in Geldermalsen worden 3 vrijstaande en 12 twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. Wil jij ook kans maken op een woning in fase 2 van Lingedonk? Schrijf je dan in voor maandag 7 mei a.s. (12.00 uur). Lees verder

Start Verkoop | Lingedonk Fase 2 Geldermalsen

Dinsdag 24 april a.s. is de start verkoop van Lingedonk Fase 2 in Geldermalsen, bestaande uit 3 vrijstaande en 12 twee-onder-één-kap woningen. Je bent van 17:30 tot 19:00 uur van harte welkom in Restaurant Eten & Drinken, Genteldijk 34A te Geldermalsen. Vanaf dan is het mogelijk om je in te schrijven op één of meerdere woningen. Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Beemdstraat
150 m
Bushalte Benedeneindseweg
812 m
Bushalte Molenkampstraat
1.12 km
Bushalte Beemd
1.12 km
Bushalte Pr Willem-Alexanderstr
1.15 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Op 't Hof
3.07 km
Lek en Linge, de Lingeborgh
3.66 km
P.C. Basisschool Oranje Nassau
4.23 km
BSO Baloe
4.4 km
OBS Jan Harmenshof
4.43 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
1.04 km
Praxis
3.39 km
ING Bank
4.18 km
Zeeman
4.2 km
Hema
4.23 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kring apotheek Centrum
4.04 km
Trekpleister
4.19 km
Etos
4.26 km
Kring apotheek Champagne
4.47 km
Tandartsenpraktijk Culemborg
6.74 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar