Keizerhof

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Welkom in het Keizerhof!

Verscholen aan de Zandweg, in het dorpscentrum en met het Máximapark als uw achtertuin. Hier zal een loods plaats maken voor mooie, stijlvolle huizen in een groene omgeving. Wilt u graag wonen in het mooie De Meern met de stad Utrecht binnen handbereik? Dan is wonen in Keizerhof de ideale woonplek voor u!

Het beste van dorp en stad
De Meern is uniek gelegen als verbindingsstuk tussen Utrecht en het Groene Hart van Nederland. Heerlijk wonen met supermarkten, winkels, scholen en horeca. Kortom, alles wat je nodig hebt.

Keizerhof bevindt zich op enkele meters van de Leidsche Rijn. Stap naast de deur op en vaar door het Groene Hart met riet omzoomde slootjes, tussen de weilanden en karakteristieke boerderijen. Pak de boot en geniet van de omgeving!

Vanaf de Zandweg wordt op termijn het plangebied alleen toegankelijk voor fiets- en wandel verkeer. Dit creëert een uniek en rustig hofje. De voorgevels van alle woningen zijn aan het hof gelegen en de voortuinen worden voorzien van een beukenhaag. De achtertuinen zijn ideaal op het zonnige zuiden en westen gelegen.

De woningen zijn voorzien van twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast worden in de groenzone twee parkeerplaatsen voor bezoek gerealiseerd.

De Meern ligt tussen de A12 en de A2 en is zeer goed bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer is De Meern zeer goed bereikbaar. Op loopafstand van het plangebied ligt het busstation. Bussen van en naar de Utrechtse binnenstad, de universiteitswijk De Uithof rijden zeer frequent. Daarnaast zorgt een speciaal aangelegde 6 kilometer lange fietsroute van het Utrechtse Domplein naar de Meernbrug voor het nodige fietsplezier. Even winkelen of een terrasje pakken in Utrecht is dus zo gedaan!

Een nieuwe wijk
Keizerhof maakt deel uit van een grotere gebiedsontwikkeling. De komende tijd zal het plangebied verder ontwikkeld worden. Het plan wordt daarom in eerste instantie ontsloten richting de Zandweg. Nadat de gehele gebiedsontwikkeling is gerealiseerd, wordt de weg afgesloten voor autoverkeer en wordt de langzaam-verkeersroute in gebruik genomen. De ontsluiting voor autoverkeer vindt plaats via het naastgelegen plan richting de Castellumlaan.
Lees meer...

Nieuws over Keizerhof

Keizerhof, De Meern | Schrijf je nog snel in!

Heb jij je al ingeschreven voor één van de zeven mooie, stijlvolle woningen van het nieuwbouwproject Keizerhof in De Meern? Doe dit nog snel om kans te maken op één van deze woningen. Inschrijven kan tot maandag 7 januari a.s. 23:59 uur. 

Lees verder

Keizerhof, De Meern | Inschrijven tot 7 januari a.s.

Wil jij graag wonen in het mooie De Meern met de stad Utrecht binnen handbereik? Dan is Keizerhof de ideale woonplek voor jou! De verkoop van de zeven woningen is afgelopen week gestart. Schrijf je in voor maandag 7 januari a.s. 23:59 uur. 

Lees verder

Start verkoop | Keizerhof, De Meern

Niet vergeten! Morgen (19 december) gaat de verkoop van start van het kleinschalige nieuwbouwproject Keizerhof in De Meern. Je bent tussen 19:00 en 21:00 uur van harte welkom bij het kantoor van de verkopend makelaar (Zandweg 141 in De Meern). 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Meernbrug
158 m
Bushalte Boekbinderslaan
308 m
Bushalte Oranjelaan
319 m
Bushalte Zuiderbreedte
470 m
Bushalte Burg Middelweerdbaan
505 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Apollo 11
726 m
Jojo
745 m
ZieZaZoe
1.16 km
Het Veldhuis
1.25 km
obs Pantarijn
1.3 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
300 m
Zeeman
300 m
ING Bank
388 m
Jumbo
493 m
Albert Heijn
514 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq Apotheek De Meern
83 m
Kruidvat
472 m
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
1.47 km
Etos
1.86 km
Terwijde Apotheek
2.03 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar