De Schatkamer

**Start verkoop 27 november 18:00 tot 19:30 in zaal De Klepel Achter de Marekerk, Zandweg 126**

**Start verkoop 27 november 18:00 tot 19:30 in zaal De Klepel Achter de Marekerk, Zandweg 126**

De Schatkamer in De Meern

Algemeen
Op een prachtige locatie in De Meern start begin 2019 de bouw van het appartementengebouw De Schatkamer. Aan de Castellumlaan, naast de Marekerk en tegenover de Zandweg, staat nu Castellum Novum. Het voormalig restaurant zal plaats maken voor een mooi, eigentijds appartementengebouw met een speels uiterlijk. Wilt u graag gelijkvloers wonen met de diverse voorzieningen van De Meern binnen handbereik? Dan is De Schatkamer dé woonplek voor u!

De woningen
Het appartementengebouw gaat bestaan uit vier woonlagen. Er worden verschillende types 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd, variërend in afmeting van 67 tot bijna 100 m2. Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om uw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. Uw auto kunt u parkeren op een parkeerplek op het eigen privé - terrein. De privé bergingen voor het kunnen stallen van de fietsen staan ook op dit terrein.

Indeling 2- en 3-kamer appartementen
- Een ruime woonkamer, 1 of 2 slaapkamers, badkamer, toilet, binnenberging en entree
- Een buitenruimte: terras of balkon
- Een fietsenberging op het privé-terrein
- Een gedetailleerde en hoogwaardige afwerking
- Vloerverwarming in de woonkamer

Alle appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt:
Riante badkamer, compleet met:
- Douche met draingoot, thermostaatkraan en glijstangset
- Wastafel met ééngreeps mengkraan
- Vrijhangend toilet
- Tegelwerk tot plafond met bijpassende vloertegel
Toiletruimte, compleet met:
- Vrijhangend toilet
- Fonteincombinatie met fonteinkraan
- Wanden betegeld tot anderhalve meter hoog en daarboven voorzien van spuitwerk

Omgeving
De Meern is onderdeel van de gemeente Utrecht, te weten Vleuten-De Meern. De Meern ligt uniek tussen het stedelijk gebied van Utrecht en het Groene Hart van Nederland. De Meern heeft een rijk verleden. De naam van de Castellumlaan verwijst hier naar: vanuit een reeks grensforten (‘castella’) werden de grenzen bewaakt en verdedigd. Tijdens eerdere opgravingen zijn op deze plaatsen bijzondere archeologische vondsten gedaan en daar past de naam De Schatkamer dus ook goed bij!
In het tegenwoordige De Meern treft u diverse voorzieningen aan zoals winkels, scholen, uitgaansgelegenheden, restaurants en kerken. Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw wooncomfort is in de buurt. Naast de Marekerk is bovendien eind 2017 een mooi nieuw plein geopend, dat zorgt voor een gezellige levendigheid in de directe omgeving. En natuurlijk is ook de stad Utrecht met alle voorzieningen niet ver weg.

Planning
Op 27 november starten we met de verkoop van de appartementen. Afhankelijk van het verloop hiervan hopen we begin 2019 te starten met de bouw. Deze planning is nog niet definitief.

Meer weten?
Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief of neem direct contact op met de makelaar. U wordt dan op de hoogte gehouden van de voortgang.

De beelden en tekeningen zijn nog geen definitieve verkoopstukken. De definitieve verkoopinformatie en de prijzen worden kort voor de start verkoop vastgesteld mede op basis van de planuitwerking, marktsituatie en het uiteindelijke afwerkingsniveau.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees meer...

Nieuws over De Schatkamer

Start verkoop | De Schatkamer De Meern

Op dinsdag 27 november a.s. gaat de verkoop van start van het nieuwbouwproject De Schatkamer in De Meern. Je bent tussen 18:00 en 19:30 uur van harte welkom in zaal De Klepel (achter de Marekerk), Zandweg 126 in De Meern. 

Lees verder

Binnenkort in verkoop | De Schatkamer De Meern

Aan de Castellumlaan in De Meern zal het voormalig restaurant Castellum Novum plaats maken voor het appartementengebouw De Schatkamer. Naar verwachting start de verkoop van de appartementen medio/eind oktober. Schrijf je alvast in voor dit project om de start verkoop datum niet te missen. 

Lees verder

Binnenkort in verkoop | De Schatkamer De Meern

Op een prachtige locatie in De Meern start dit jaar nog de bouw van De Schatkamer. Aan de Castellumlaan, naast de Marekerk en tegenover de Zandweg, staat nu Castellum Novum. Het voormalig restaurant zal plaats maken voor een mooi, eigentijds appartementengebouw.

Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met één van onze makelaars

De Schatkamer

Is een ontwikkeling van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling