Zo zien de penthouses van Park Avenue er vanbinnen uit!

19 juli 2021

De verkoop van de appartementen en penthouses van Park Avenue in Utrecht verloopt met succes! Penthouse nummer 53 staat onder optie en er zijn momenteel nog twee penthouses beschikbaar, namelijk nummer 52 en 54. Wij geven je een kijkje in deze zeer royale penthouses!

In de twee penthouses heb je veel ruimte, namelijk wel 130 m²! Zo heb je alle ruimte om fijn te leven. Er zijn hoge plafonds, waardoor het zelfs nog ruimer oogt. Met al die ruimte is er plek zat voor een prachtige leefkeuken en een zeer riante woonkamer. Er zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer en een royaal terras. Vanaf het terras kijk je uit op zowel de stad als het park Leeuwesteyn, waar je neerkijkt op een groene oase. Op de plattegronden onder dit bericht zie je precies hoe een penthouse ingedeeld kan zijn. Erg ruimtelijk!

Centraal wonen
Het royale penthouse is niet de enige reden om hier te komen wonen: ook de omgeving is mooi! In Leidsche Rijn heb je alles binnen handbereik. Denk hierbij aan winkels, horeca, scholen, recreatievoorzieningen en gezondheidszorg. Je woont vlakbij NS-station Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf hier ben je binnen no-time in de oude binnenstad van Utrecht. Ook fietsend is het goed te doen. Via de Dafne Schippersbrug ben je zo in het centrum van Utrecht. Met de auto is de snelweg A2 makkelijk en snel bereikbaar.

Verlaagde maandlasten
In deze penthouses geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Je woont hier bijvoorbeeld met verlaagde maandlasten. In Park Avenue worden de woningen met EPC-0,1 gebouwd. Dit geeft je als koper het recht op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Interesse?
Heb jij één van deze penthouses (koopsom € 799.500,- v.o.n., exclusief parkeerplaats) al helemaal ingericht? Dat snappen wij! Neem voor meer informatie of vragen contact op met de makelaar.