Zo haal je de lente in huis: 3 tips

10 maart 2021

Ben jij ook al aan het aftellen naar de lente? En kan je interieur wel een voorjaarsboost gebruiken? Met deze 3 tips geef je jouw woning een frisse look. Op naar lange, zonnige dagen! 

Lentebloeiers
Een simpele, maar zeer effectieve tip: zet (zowel binnen als buiten) lentebloeiers neer! Gebruik vrolijke takken, bloesems of bloemen zoals magnolia, kersenbloesem, tulpen, krokussen, narcissen en hyacinten. Zo geef je je huis en tuin een vrolijke voorjaarsboost!

Pastelkleuren 
Als je de lente in huis wil halen, mogen pastelkleuren niet ontbreken. Ze geven je interieur een zachte en frisse uitstraling. Je kunt pastelkleuren op verschillende manieren toepassen, bijvoorbeeld door het schilderen van een muur, maar ook door kleine details toe te voegen, zoals pastelkleurige kaarsen, vazen, sierkussens, bloempotten of een vloerkleed.  

Nieuwe printjes/foto's
Fotolijstjes en schilderijen: iedereen heeft ze wel in huis. Een hele makkelijke manier om je interieur een andere uitstraling te geven, is door de printjes/foto's in lijstjes te wisselen en dat ene schilderij eens een keer te vernieuwen. Kies voor zonnige foto's en een fleurig schilderij, en je zult zien dat het ineens een ander effect heeft. 

Maak er wat moois van!