Zijn jouw woonwensen up-to-date?

25 juni 2019

Op NieuwWonen Utrecht staan niet alleen nieuwbouwprojecten die op dit moment te koop of te huur zijn, maar ook toekomstige nieuwbouwprojecten. Als je je woonwensen invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die aansluiten op jouw woonwensen. Makkelijk toch?

Omdat er veel vraag is naar nieuwbouw in de regio Utrecht is het belangrijk om snel te reageren als je interesse hebt in een nieuwbouwproject. Als je je woonwensen hebt ingevuld, word je direct geïnformeerd over (nieuwe) projecten die hierop aansluiten. Zo voorkom je dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen en ben je altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, zoals verkoopevents.

Het invullen van je woonwensen werkt heel eenvoudig. Je geeft onder andere aan of je wilt gaan kopen of huren, naar welk type woning je op zoek bent en natuurlijk in welke prijsklasse je zoekende bent. Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Utrecht veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Ook als jouw droomhuis nog niet tussen het nieuwbouwaanbod staat, biedt NieuwWonen Utrecht mogelijkheden. Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht van projectontwikkelaars en gemeenten. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Om deze reden is het ook erg belangrijk om je woonwensen zo volledig mogelijk in te vullen.