Zaterdag 6 oktober a.s. open huis | De Hooght Zeist

04 oktober 2018

Ben jij benieuwd naar de plek waar straks de luxe appartementen van het nieuwbouwproject De Hooght gerealiseerd gaan worden? Kom dan aanstaande zaterdag 6 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur naar het open huis aan de 2e Hogeweg in Zeist.

De appartementen van de Hooght worden gerealiseerd boven het ABN Amro bankgebouw. Hier worden drie verdiepingen naar luxe ontwerp ingericht met tien ruime appartementen en drie penthouses. De appartementen hebben een balkon aan de voorzijde en een terras aan de achterzijde. Het balkon op het noordoosten is ideaal voor een ontbijtje in de zon. Ook biedt het verkoelende schaduw op een warme dag. Het diepe, hangende terras ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht waardoor je lang van de avondzon kunt genieten.

Door de centrale ligging van Zeist in het hart van Nederland is het een populaire gemeente om in te wonen. Met de bushalte voor de deur, het NS station Driebergen-Zeist en het gunstige wegennetwerk rondom de Slotstad is de rest van Nederland goed bereikbaar. Zeist maakt deel uit van de Utrechtse Heuvelrug en ligt op een steenworp afstand van het gelijknamige nationale park.