Word één van de kopers! | De Veiling fase 1, Utrecht

05 februari 2020

Met een woning in het nieuwbouwproject de Veiling ben je voorbereid op de toekomst! Word jij ook één van de gelukkige kopers binnen dit project? Laat je door de verkopend makelaars informeren over de mogelijkheden en de nog beschikbare woningen. 

Het nieuwbouwproject De Veiling is gelegen in de woonwijk Het Zand. Hier woon je met alle dagelijkse voorzieningen, zoals het station en winkels, binnen handbereik. Ook diverse uitvalswegen zijn dichtbij. De woningen in het project worden gasloos gebouwd en zijn in de basis voorzien van vloerverwarming op de begane grond. Ook beschikt iedere woning over een eigen privé parkeerplaats. Bovendien bieden de woningen diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden, zodat je de woning helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. 

Inmiddels is de bouwvergunning voor de 1e fase van De Veiling verleend. De vaart zit er goed in! De afgelopen dagen zijn er vele nieuwe opties op woningen verstrekt. De komende tijd zijn er volop gesprekken met kandidaten om ook de laatste woningen binnen deze fase te verkopen. Wil jij één van deze kandidaten zijn? Neem dan snel contact op met één van de verkopend makelaars.  

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling fase 1 en 3?

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3

In verkoop
Meer informatie

De Veiling fase 1 en 3

Utrecht


- € 545.000
113 m2 - 157 m2 woonoppervlakte
35 huizen beschikbaar

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3 »