Woon-werkappartementen Picaz: een fijne plek om te wonen én werken

21 februari 2021

In het project Picaz in Utrecht komen ruime woon-werkappartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Met op de eerste verdieping een ruim woongedeelte en een bedrijfsruimte op de benedenverdieping. Ideaal nu er veel meer wordt thuisgewerkt!

De 3- en 4-kamer woon-werkappartementen hebben op de eerste verdieping een woongedeelte met een oppervlakte variërend van circa 87 tot 98 m². Dit woongedeelte is van alle gemakken voorzien en beschikt over een riante woonkamer met luxe open keuken en een mooie badkamer. De bedrijfsruimte bevindt zich op de benedenverdieping en is te betreden via een eigen toegang en via een inpandige spiltrap vanaf de woonverdieping. De oppervlakte van deze bedrijfsruimte varieert van 24 tot 39 m².

De appartementen hebben een schitterende natuurlijke lichtinval door de royale raampartijen. Het uitzicht is zowel landelijk aan de zuid/westzijde als stedelijk op het noorden/oosten. Naast de bedrijfsruimte heeft ieder appartement op de begane grond ook een privé berging voor het veilig stallen van fietsen en de beschikking over een eigen privé parkeerplaats. De woon-werkappartementen zijn beschikbaar vanaf € 436.500,- v.o.n.

Heb jij interesse in één van deze woon-werkappartementen in het levendige Leidsche Rijn (Utrecht). Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars van dit nieuwbouwproject voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
custom media
Meer informatie

Picaz

Utrecht

€ 374.500 tot € 499.500