Woningtype Zwaan uitgelicht (Vogelhof)

06 december 2020

Riante hoekwoningen met maar liefst zes slaapkamers, een heerlijk ruime tuin én een dakterras. Je vindt ze in het nieuwbouwproject Vogelhof in Utrecht. We lichten deze woningen van het type Zwaan verder voor je uit.

De riante hoekwoningen van het type Zwaan bieden je alle ruimte om fijn te wonen. De woonoppervlaktes variëren van circa 180 tot 191 m², verdeeld over 4 woonlagen. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met keuken, een mooie en complete badkamer en maar liefst zes slaapkamers. Ook een fijne tuin ontbreekt bij deze woningen niet. Deze variëren in grootte van 21 tot 55 m². Naast deze tuin beschikken deze woningen ook nog over een dakterras van circa 20 m². De woningen van het type Zwaan zijn beschikbaar vanaf € 715.000,- v.o.n. (inclusief parkeerplaats).

Van dit woningtype Zwaan zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar, waaronder de bouwnummers 1 en 7. Deze bouwnummers hebben als extra een fantastisch uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. Heb jij interesse in deze woningen, of wil je weten welke woningen er nog meer beschikbaar zijn in Vogelhof? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van het project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vogelhof?

Bekijk ook het project Vogelhof

In verkoop
Meer informatie

Vogelhof

Utrecht


€ 608.000 tot € 849.000
11 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Vogelhof »