Wonen in een stoer stukje stad | Wisselspoor, Utrecht

11 november 2020

Wisselspoor: een project in Utrecht in een gebied vol karakter. Hier vind je een ruime variatie aan woningtypes, pleintjes, parkjes en stoere elementen uit het industriële verleden. Iets voor jou? Pak dan je kans met één van deze laatste woningen.

Bouwnummer 24
In deze bijzondere patiowoning is er genoeg plek voor al jouw spullen. De woning heeft namelijk een woonoppervlakte van maar liefst 169 m² en beschikt over 4 slaapkamers. De woning heeft een voor- en achterhuis, met hiertussen een fijne patiotuin. Hier kun je heerlijk genieten. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heb je zicht op deze tuin. De koopsom voor deze woning bedraagt € 610.000,- v.o.n.

Bouwnummer 82
Dit zeer riante herenhuis heeft een woonoppervlakte van 192 m². Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Daarnaast biedt de derde verdieping ruimte voor nog een extra slaapkamer of misschien wel een hobbykamer. De keus is aan jou! Voor de gevel van deze woning komt een stalen constructie, welke op twee plaatsen wordt voorzien van een scherm van gaaswerk. Hierachter kun je fijn beschut buiten zitten. Maar dit kan uiteraard ook in de fijne achtertuin. De koopsom voor deze woning bedraagt € 735.000,- v.o.n.

Heb jij interesse in één van deze laatste twee woningen in Wisselspoor of wil je graag meer weten over de woningen of dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Wisselspoor.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)?

Bekijk ook het project Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

In verkoop
Meer informatie

Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

Utrecht


€ 735.000
192 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar