Wonen aan de vallei in Levels

03 december 2020

Sierlijke en industriële woningen met een vide, een terras aan het water, twee dakterrassen en een eigen parkeerplaats. Het zijn allemaal kenmerken van de Vallei woningen in het nieuwbouwproject Levels in Utrecht. We lichten dit woningtype verder voor je uit.

De Vallei woningen in Levels hebben een riant woonoppervlakte van circa 165 m² en beschikken over 4 verdiepingen. Helemaal beneden bevindt zich het souterrain met een berging en een ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je via openslaande deuren toegang tot het fraaie terras aan het water. Vanaf het souterrain kom je via een trap op de begane grond. Deze is voorzien van een hal, een toilet en een entresol (vide) met woonkeuken. Dankzij de grote raampartijen heb je vanuit de entresol een prachtig uitzicht op het water. Op de begane grond bevinden zich daarnaast nog een fietsenberging en een privé parkeerplaats.

Op de eerste verdieping van deze woningen vind je een ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het ruime dakterras. Dit dakterras ligt aan de achterzijde van de woning. Verder is deze verdieping voorzien van een badkamer met een douche en wastafel, een separaat toilet en een loggia aan de straatzijde. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een extra badkamer met douche en wastafel. De Vallei woningen in Levels zijn beschikbaar vanaf € 760.000,- v.o.n.

Ben jij nieuwsgierig naar deze woningen en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Zij kunnen jou ook vertellen wat Levels jou nog meer te bieden heeft.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
Meer informatie

Levels

Utrecht


€ 389.000 tot € 1.200.000
76 m2 - 300 m2 woonoppervlakte
21 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Levels »