Wonderwoods penthouses en specials: royaal wonen in hartje Utrecht

23 december 2021

In het hart van Utrecht komt Wonderwoods: hét icoon van de nieuwe Healthy Urban woonwijk Beurskwartier. De twee groene torens van Wonderwoods vormen samen een verticaal bos, zo komen er 360 bomen en circa 10.000 planten in en op de gevel.

Wonderwoods is een ontwerp van de wereldwijde gerenommeerde architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens zijn circa 73 en 105 meter hoog en bieden bewoners een zeer groene leefomgeving, vol frisse lucht en een zee van daglicht.

In Wonderwoods komen alle aspecten van het leven samen. Niet zo raar dat het namens de European Property Awards is uitgeroepen tot het beste Mixed-Use project van Nederland. Wonderwoods biedt onder andere plek aan enkele prachtige penthouses en bijzondere specials.

Penthouses MVSA Architects
De 20e en 21e verdieping van de toren van MVSA Architects bieden plek aan vijf fantastische penthouses. Met een woonoppervlakte variërend van 114 m² tot 196 m², verdeeld over één of twee woonlagen, heb je hier alle ruimte om fijn te wonen. De penthouses verschillen qua indeling, maar zijn standaard voorzien van twee badkamers en één of twee prive buitenruimtes. Eén van de buitenruimtes grenst sowieso aan de woonkamer, waardoor je zowel vanuit de woonkamer als vanaf je buitenruimte een prachtig uitzicht hebt over Utrecht. De koopsommen voor deze penthouses variëren van € 1.050.000 tot € 1.800.000 v.o.n.

Specials Stefano Boeri Architetti
De twee specials van Wonderwoods bevinden zich op de 13e en 14e verdieping van de Stefano Boeri Architetti toren. Ze tellen beiden twee verdiepingen en bieden je zeer veel leefruimte. De ene special heeft een woonoppervlakte van 272 m² (zeven kamers, waarvan drie slaapkamers) en een buitenruimte van 82 m². De andere special is met een woonoppervlakte van 286 m² (acht kamers, waarvan vier slaperkamers) nog groter. Bij deze special is de buitenruimte maar liefst 91 m². De koopsommen voor deze specials bedragen € 2.595.000 en € 2.700.000 v.o.n.

Pak je kans!
Spreekt wonen in Wonderwoods jou aan en past één van deze penthouses of specials helemaal bij jouw woonwensen? Pak dan deze kans en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonderwoods?

Bekijk ook het project Wonderwoods

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonderwoods

Utrecht

11 woningen beschikbaar
50m - 286m woonoppervlakte
€ 342.000 tot € 2.800.000