Woerden gaat de hoogte in!

11 augustus 2022

Er wordt druk gebouwd aan drie nieuwbouwprojecten in Woerden. De appartementengebouwen van De Houttuin, WITT en The Mill schieten letterlijk de hoogte in. Hiermee krijgt Woerden er drie fantastische, nieuwe woonlocaties bij.

De nieuwbouwprojecten WITT en De Houttuin kwamen al eerder in verkoop. De appartementen van beide projecten zijn inmiddels allemaal verkocht. De verhuur van The Mill is nog in aantocht. Naar verwachting gaan de appartementen van dit nieuwbouwproject in het eerste kwartaal van 2023 in verhuur.

Wonen in The Mill
In The Mill komen 72 duurzame appartementen rondom een gezamenlijke groene binnentuin. De woonoppervlaktes variëren van 53 tot 84 m² en bieden daarmee genoeg woonruimte voor één- en tweepersoons huishoudens en voor jonge gezinnen! De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een complete luxe badkamer en keuken en uiteraard over een eigen buitenruimte. Het nieuwbouwproject ligt op loopstand van het station en de binnenstad van Woerden. Dit maakt The Mill een ideale locatie om te wonen.

Blijf op de hoogte van The Mill
Heb jij interesse in wonen in The Mill en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde en we informeren je via onze nieuwsbrief over onder andere de start verhuur. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom The Mill?

Bekijk ook het project The Mill

Toekomstig
custom media