Woensdag 10 oktober a.s. | Paardenmarkt Vianen

05 oktober 2018

Kom aanstaande woensdag 10 oktober naar de 747e editie van de Paardenmarkt in Vianen. Naast de grote paardenkeuring is er is weer van alles te beleven voor jong en oud. Ook het informatiecentrum Hoef en Haag is tijdens de Paardenmarkt geopend. 

Het programma van de Paardenmarkt staat weer bomvol activiteiten, zoals een spectaculaire paardenshow, een straatconcours en volksspelen. Ook is er de gehele dag kermis. Speciaal voor kinderen tot ongeveer 12 jaar is een kinderplein. Hier kunnen de kinderen zich onder andere uitleven op het springkussen, knuffelen met de diertjes van de kinderboerderij, leren goochelen en ringsteken.

Gedurende de Paardenmarkt is ook het Informatiecentrum Hoef en Haag van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Hier kun je terecht voor alle actuele informatie over het nieuwbouwproject. Er zijn in meerdere fases nog woningen beschikbaar, dus loop gerust even binnen om de actuele beschikbaarheid te checken. Hoef en Haag is een nieuw dorp aan de Lek dat tussen Vianen en Hagestein wordt gebouwd. Binnen nu en 2025 wordt hier hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe dorp met circa 1800 woningen en een gezellig dorpshart.