Wisselspoor, Utrecht | Schrijf je in!

30 april 2019

Midden in Utrecht, nabij de Amsterdamsestraatweg, komt het nieuwbouwproject Wisselspoor. Een project met een gevarieerd woningaanbod en interessante voorzieningen. Schrijf je alvast in als geïnteresseerde om de start verkoop niet te missen!

Het nieuwbouwproject Wisselspoor wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige Koninklijke Nederlandse Fabriek voor Werktuigen en Spoormaterieel, in de volksmond ook wel bekend als Werkspoor. Dit gebied wordt de aankomende jaren omgetoverd tot een fijn woonmilieu, met behoud van het industrieel erfgoed, zoals de oude hallen en delen van wissels en sporen. Dat maakt Wisselspoor een ‘stoer stukkie stad’.

Stoere elementen vormen de basis voor het creëren van een aangenaam en ontspannen woon- en werkgebied. Een stadswijk met een gevarieerde mix aan woningen in een bijzonder ontspannen sfeer. Het is er autoluw en je vindt er fijne stedelijke parkjes, hofjes en pleintjes waar je elkaar kan ontmoeten. Naast een gevarieerd aanbod van woningen vind je hier interessante voorzieningen, zoals ambachtelijke horeca en creatieve ondernemers. De perfecte balans tussen ontspannen wonen en inspirerend werken.

Heb jij interesse en wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop? Schrijf je dan nu in voor dit project. Heb jij je in het verleden al eens aangemeld en wil je nog steeds op de hoogte blijven? Meld je dan opnieuw aan via de projectwebsite. Doordat de voorbereidingen voor dit project al een paar jaar lopen en de eerste belangstellenden zich al 4 jaar geleden hebben aangemeld, wil men er zeker van zijn dat alleen de mensen die nog steeds geïnteresseerd zijn het laatste nieuws ontvangen.