Winter in Rijnvliet, Utrecht

27 december 2022

De meteorologische winter is aangebroken: een nieuw seizoen in Rijnvliet is van start. Bedenk de sneeuw er zelf bij en het plaatje is compleet. Wil jij volgende winter ook ervaren hoe wonen in Rijnvliet is? Pak dan nu je kans bij een van de nog beschikbare woningen.

We hebben in december al wat van Koning Winter meegekregen met een aantal flink koude dagen. Hoe fijn is het als je dan woont in een goed geïsoleerde woning die ook nog eens energiezuinig is? Dat is precies wat je krijgt wanneer je kiest voor een woning in Rijnvliet. Deze woningen hebben als energielabel A+++. Dankzij goede isolatie, duurzame installaties en de toepassing van duurzame energie blijven de energiekosten gering en is het binnen in huis behaaglijk warm. En dat terwijl je kinderen buiten ravotten in de sneeuw of op het ijs.

Riante vrijstaande woning type S1
Eén van de woningen waar je nog voor kunt kiezen in Rijvliet is een vrijstaande woning van het type S1. Met een woonoppervlakte van 158 m², standaard drie (slaap)kamers, een complete badkamer en een nog vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamer(s) biedt deze woning jou meer dan genoeg ruimte voor jouw hele gezin. Daarnaast heeft deze woning nog vele opties en uitbreidingsmogelijkheden, waardoor je er helemaal je droomwoning van maakt.

Interesse in wonen in Rijnvliet?
Heb jij interesse in deze riante vrijstaande woning of ben je benieuwd wat Rijnvliet jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars voor de actuele beschikbaarheid en/of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

16 woningen beschikbaar
127m - 199m woonoppervlakte
€ 665.000 tot € 1.190.000