Webinar Start verkoop 16 juni a.s. | Buurtschap Het Burgje fase 3, Odijk

10 juni 2020

Op dinsdag 16 juni a.s. start de verkoop van de derde fase van Buurtschap Het Burgje in Odijk. Volg voorafgaand aan de start verkoop de live webinar en kom alles te weten over deze fase van dit nieuwbouwproject.

Fase 3 van Buurtschap Het Burgje in het kort: in deze fase komen in totaal 55 woningen (koopsom vanaf € 391.000,- v.o.n.), waarvan er nu 21 in verkoop gaan. Het aanbod is zeer diverse en bestaat uit rij- en hoekwoningen, tweekappers en enkele vrijstaande woningen. De eerste 21 woningen liggen achteraan in het project en hebben een vrije en rustige ligging. Het veelzijdige dorp Odijk ligt hier binnen handbereik.   

Tijdens de webinar op dinsdag 16 juni kom je meer te weten over het buurtschap, de diverse woningen en de voorzieningen in de omgeving van dit nieuwbouwproject. Daarnaast komen onderwerpen als duurzaamheid, prijsklassen, kenmerken en mogelijkheden aan bod, krijg je video’s te zien van de locatie en is er ruimte om vragen te stellen. Als laatste volgt informatie over de verkoopprocedure, welke start na afloop van dit webinar. De webinar start om 20.00 uur.

Meld je aan om deel te kunnen nemen aan dit webinar. Aanmelden kan via deze link. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buurtschap Het Burgje | Fase III?

Bekijk ook het project Buurtschap Het Burgje | Fase III

In verkoop
Meer informatie

Buurtschap Het Burgje | Fase III

Odijk


€ 391.000 tot € 705.000
149 m2 - 171 m2 woonoppervlakte
21 woningen beschikbaar