Voorinschrijving vrije sector woningen De Groene Steegjes start 15 april a.s.

11 april 2022

Op slechts 15 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad komt De Groene Steegjes: een zeer divers nieuwbouwproject met 49 betaalbare koopwoningen en 35 vrije sector koopwoningen. De voorinschrijving van de vrije sector woningen gaat aanstaande vrijdag van start.

De vrije sector koopwoningen zijn de ware eyecatchers van De Groene Steegjes. Je vindt er prachtige nieuwbouwwoningen met een eigen tuin. Kies je voor één van de ruime kadevilla's met een diepe achtertuin (tot 17m diep!) en een weids uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal en Oog in Al, of ga je liever voor een sfeervolle hofwoning aan een gezellig en autoluw plein? Daarnaast zijn er ook nog een aantal ruime stadswoningen. Bekijk het aanbod op de projectwebsite van De Groene Steegjes en laat je verrassen. Hier kun je nu ook de woningplattegronden per woningtype van zowel de betaalbare koopwoningen als de vrije sector koopwoningen terugvinden.

Voorinschrijving vrije sector koopwoningen
Heb jij op de projectwebsite van De Groene Steegjes jouw favoriete vrije sector koopwoning gevonden? Maak dan vanaf aanstaande vrijdag (15 april) 9.00 uur alvast je interesse kenbaar. De voorinschrijving verloopt volledig digitaal via de projectwebsite en sluit anderhalve week later op maandag 25 april om 17.00 uur. 

Meer weten?
Heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject in Utrecht? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars. Zij staan je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Groene Steegjes?

Bekijk ook het project De Groene Steegjes

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Groene Steegjes

Utrecht

82 woningen beschikbaar
65m - 198m woonoppervlakte
€ 300.000 tot € 1.050.000