Voorinschrijving vrij sector woningen De Groene Steegjes gestart

17 april 2022

De voorinschrijving van de vrij sector koopwoningen van De Groene Steegjes is van start. Je kunt nu via de projectwebsite je interesse kenbaar maken voor jouw favoriete woning(en). De voorinschrijving is geopend tot maandag 25 april a.s. 17.00 uur.

De 35 vrije sector koopwoningen zijn de eyecatchers van De Groene Steegjes. Er komen prachtige nieuwbouwwoningen in verschillende varianten, inclusief een eigen tuin. Je vindt er ruime kadevilla's met een diepe achtertuin, sfeervolle hofwoningen aan een gezellig en autoluw plein en een aantal ruime stadswoningen. Op de projectwebsite vind je het complete woningaanbod inclusief woningplattegronden en indicatieprijzen. Jouw favoriete woning gevonden? Geef dan direct jouw voorkeur door!

Betaalbare koopwoningen
Naast de vrije sector koopwoningen komen er ook 49 betaalbare koopwoningen met koopvoorrang in De Groene Steegjes. Ook deze zijn beschikbaar in verschillende varianten; bovenwoningen, benedenwoningen en hofwoningen. De indicatieve vanaf-prijs ligt tussen de circa € 300.000,- tot maximaal € 355.000,- v.o.n. De woningen zijn dan ook zeer geschikt voor starters. Om in aanmerking te komen voor een betaalbare koopwoningen dien je te voldoen aan bepaalde koopvoorwaarden. Welke dit zijn kun je terugvinden op de projectwebsite van De Groene Steegjes.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject of heb je hulp nodig bij de voorinschrijving? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars van De Groene Steegjes. De definitieve verkoop van zowel de vrije sector als betaalbare koopwoningen zal op een later moment plaatsvinden.