Voorinschrijving Rijnvliet West fase 12B start 20 januari a.s.

04 januari 2022

Wil jij ook graag wonen in de nieuwe, populaire woonwijk Rijnvliet in Utrecht? Noteer dan donderdag 20 januari a.s. in je agenda. Dan start de voorinschrijving van een nieuwe fase van Rijnvliet West (fase 12B).

In fase 12B van Rijnvliet West komen in totaal 22 woningen in diverse woningtypes. Ben je op zoek naar ruime hoek- of tussenwoning, een royale tweekapper, een vrijstaande woning of juist een levensloopbestendige woning? In deze fase van Rijnvliet West vind je het allemaal. De woningen bieden je nog tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden. Zo maak je van jouw woning helemaal jouw thuis! Op de projectwebsite vind je meer informatie over de woningen in deze fase.
 
Interesse?
Heb jij interesse in wonen in deze fase van Rijnvliet? Schrijf je dan tijdens de voorinschrijving via de projectwebsite alvast in voor jouw favoriete woning(en). De voorinschrijving start op donderdag 20 januari a.s. om 12.00 uur. Je hebt tot maandag 31 januari a.s. 17.00 uur de tijd om jouw favoriete bouwnummer(s) door te geven. Meer weten? Eén van de verkopend makelaars staat je graag te woord.