Voorinschrijving Rijnvliet West fase 11A nog enkele dagen geopend

09 september 2021

Heb jij jouw voorkeuren al doorgegeven voor Rijnvliet West fase 11A in Utrecht? De voorinschrijving is nog enkele dagen geopend. Geef jouw favoriete bouwnummers door via de projectwebsite vóór maandag 13 september a.s. 17.00 uur.

In Rijnvliet woon je op een ideale locatie. De wijk ligt westelijk van Utrecht en biedt je een plek waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. De wijk is groen en waterrijk en ligt dicht bij de stad. In Rijnvliet vind je vele voorzieningen. Denk aan een basisschool, een sportpark met voetbal- en hockeyvelden, tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Maar ook de Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand is om de hoek. In de nabijheid liggen ook het Maximapark, de bijzondere Metaal Kathedraal, een ziekenhuis en complete winkel- en leisure centra. Rijnvliet ligt zeer centraal in het land, waardoor alle grote steden goed bereikbaar zijn. In enkele minuten zit je op de A2 en de A12 richting Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Divers woningaanbod
Het woningaanbod in Rijnvliet is zeer divers. Zo ook in Rijnvliet West fase 11A. Er komen in totaal 27 woningen, onderverdeeld in 2 vrijstaande villa's, 2 vrijstaande woningen, 4 tweekappers, 10 hoek-/eindwoningen en 9 tussenwoningen. Welke kies jij?

Maak je interesse kenbaar!
Spreekt wonen in Rijnvliet West fase 11A jou aan? Maak dan voor aanstaande maandag 17.00 uur jouw interesse kenbaar via de projectwebsite. Meer weten? Eén van de verkopend makelaars helpt je graag verder.

Bekijk ook het project Rijnvliet West

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet West

Utrecht

27 houses available
127m - 200m woonoppervlakte
€ 589.000 tot € 1.156.000