Voorinschrijving Rijnvliet Oost start 16 mei a.s.

12 mei 2022

Er is een nieuw deelgebied van de populaire wijk Rijnvliet in aantocht: Rijnvliet Oost. De voorinschrijving van de eerste fase van dit deelgebied start maandag 16 mei a.s om 12.00 uur. Vanaf dan kun je via de projectwebsite alvast jouw voorkeur(en) kenbaar maken.

In deze fase van Rijnvliet (fase 14) komen in totaal 31 koopwoningen. Het aanbod qua woningtypes is net als bij eerdere fases van Rijnvliet gevarieerd. Kies je voor een ruime hoek- of tussenwoning, een royale twee-onder-één-kapwoning of gaat jouw voorkeur toch uit naar één van de vrijstaande woningen? Welke variant je ook kiest, ze bieden je stuk voor stuk nog verschillende opties en mogelijkheden voor uitbreiding. Zo maak je van jouw woning jouw ideale droomhuis!

Centrale ligging
De wijk Rijnvliet ligt westelijk van Utrecht, dicht bij diverse uitvalswegen. Hierdoor zit je binnen enkele minuten op de A2 of de A12 richting Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag. Ook de gezellige binnenstad van Utrecht is snel te bereiken. Via de Dafne Schippersbrug ben je er op de fiets in 20 minuten. Of pak de bus die je in no-time in het hartje van de stad brengt.

Schrijf je in!
Wil jij kans maken op een woning in Rijnvliet Oost? Maak dan bij de voorinschrijving alvast je interesse kenbaar. De voorinschrijving is geopend tot 30 mei a.s. 17.00 uur. Nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

127m - 199m woonoppervlakte
€ 665.000 tot € 1.175.000