Voorbereidingen start bouw in volle gang | De Veiling fase 1, Utrecht

20 april 2020

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start bouw van het nieuwbouwproject De Veiling. Word jij ook één van de kopers binnen dit populaire project? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

De woningen in het project De Veiling worden gasloos gebouwd en voorzien van vloerverwarming op de begane grond. Ook beschikt iedere woning over een eigen privé parkeerplaats. Bovendien bieden de woningen diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden, zodat je de woning helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. Er zijn in dit project nog woningen beschikbaar met een koopsom vanaf € 410.000,- v.o.n. De Veiling is gelegen in de woonwijk Het Zand. Je hebt hier alle dagelijkse voorzieningen, zoals het station en winkels, binnen handbereik.


De gemeente is momenteel druk bezig met het gereed maken van de bouwlocatie van de eerste fase (bouwnummers 1 - 72), zodat er tijdig gestart kan worden met de bouw. Als alles volgens plan verloopt is dat al eind deze maand! Een mooie mijlpaal voor alle betrokken partijen, en in het bijzonder voor de kopers. Wil jij ook de trotse eigenaar worden van een woning in De Veiling? Wacht dan niet te lang met kiezen. Het is en blijft een populair project!


Neem voor meer informatie over dit project en de actuele beschikbaarheid contact op met één van de verkopend makelaars.  

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling fase 1 en 3?

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3

In verkoop
Meer informatie

De Veiling fase 1 en 3

Utrecht


€ 401.000 tot € 545.000
113 m2 - 157 m2 woonoppervlakte
14 woningen beschikbaar