Voorbereiding start bouw in volle gang | CPO Sluiseiland, Vianen

25 mei 2020

Op Sluiseiland Vianen start naar verwachting in september 2020 de bouw van een nieuwe buurt. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang. Wil jij wonen op deze prachtige locatie aan het water? Er zijn nog slechts 6 woningen beschikbaar.

CPO Sluiseiland is een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en bouwt gezamenlijk met toekomstige buren, onder begeleiding van diverse partijen, 39 woningen op een mooi stukje Vianen. Dit mooie stukje betreft het Sluiseiland dat ligt tussen het Merwedekanaal en de Passantenhaven, nabij het centrum van Vianen. Je woont hier op een prachtige locatie met uitzicht op het water én met alle voorzieningen op loopafstand.

De 39 woningen worden een mix van appartementen, maisonnettes en herenhuizen. Het streven is om de (gasloze) woningen te bouwen met een EPC norm 0 en indien gewenst ook Nul op de meter. Alle woningen worden voorzien van vloerverwarming. De nog beschikbare herenhuizen hebben woonoppervlakten variërend van 120 tot 195 m² (koopsom vanaf € 423.000 v.o.n.).

Neem voor meer informatie over het project en de laatste beschikbare woningen contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom CPO Sluiseiland?

Bekijk ook het project CPO Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

CPO Sluiseiland

Vianen


€ 428.391 tot € 625.000
120 m2 - 180 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar