Voorbereidingen bouw De Houttuin gestart

14 januari 2021

In Woerden worden de voorbereidingen getroffen voor de bouw van nieuwbouwproject De Houttuin. Zo zijn de sloopwerkzaamheden van het voormalig FNV-pand aan de Houttuinlaan in volle gang. Deze maakt plaats voor een nieuwe hotspot om te wonen, werken en ontspannen.

De Houttuin ligt op nog geen 10 minuten wandelen van het gezellige stadscentrum van Woerden. Het terrein, dat een kantoorbestemming had, wordt ingericht als campus met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken en een parkeergarage. Het wordt een prachtige, gevarieerde wijk. Goed bereikbaar met de auto, fiets en het OV en met alle voorzieningen vlakbij. Het project geeft daarbij een duurzaam antwoord op de grote vraag naar comfortabele en betaalbare woningen in de regio Woerden.

Het slopen van het FNV-pand is een eerste stap voor het realiseren van woningen in dit gebied. Naar verwachting gaat de officiële bouw van De Houttuin medio 2021 van start en zullen de eerste woningen halverwege 2022 worden opgeleverd. De oplevering van het totale project zal naar verwachting in de eerste helft van 2023 plaatsvinden. 

Alle koopappartementen van De Houttuin staan inmiddels onder optie. Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom De Houttuin of andere projecten die in deze omgeving in verkoop komen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of vul je woonwensen in. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Houttuin?

Bekijk ook het project De Houttuin

In verkoop
Meer informatie

De Houttuin

Woerden


Prijsindicatie vanaf € 265.000
65 m2 - 86 m2 woonoppervlakte
14 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Houttuin »