Voorbereiding in volle gang | Wisselspoor, Utrecht

24 november 2019

Het industriële gebied waar de nieuwe stadswijk Wisselspoor deel van uitmaakt was jarenlang het domein van de NS. Nu komt hier een volledig nieuwe stadswijk. De voorbereidingen zijn in volle gang. 

Op het terrein aan de 2e Daalsedijk gaan de voorbereidende werkzaamheden gestaag verder. Zo is in de Bovenwerkplaats begonnen met het strippen van de te verwijderen ingebouwde kasten, units, leidingen en kabels. Dit geeft al veel ruimte en licht. Ook worden in verband met de asbestsanering in het ketelhuis de ketels gedemonteerd. Ondertussen worden er bij de verkoopmakelaar volop koopovereenkomsten getekend.

Het industriële verleden van Wisselspoor is straks nog goed terug te zien: de wijk wordt gekenmerkt door prachtige hallen en sporen. In Wisselspoor komt een mix aan unieke woningen (stadsvilla’s, herenhuizen, drie-onder-één-kapwoningen en appartementen) met een stoer, industrieel karakter.

Geïnteresseerd? Er zijn nog woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.