Volledig verkocht! | Haarzicht fase 1, Vleuten

15 februari 2020

Nieuwbouwproject Haarzicht wordt gerealiseerd op een prachtige locatie ten westen van Vleuten, op loopafstand van Kasteel De Haar. Wonen op deze mooie plek is populair! Inmiddels zijn alle woningen in fase 1 van dit project verkocht.

Een feestelijk moment om bij stil te staan. Deze week is de laatste woning in fase 1 verkocht. De kopers kunnen niet wachten tot hun woning wordt opgeleverd. Naar verwachting gebeurt dit in de eerste helft van 2021. Binnenkort wordt er een kopersbijeenkomst georganiseerd om ideeën uit te wisselen en de kopers op een informele manier kennis te laten maken met hun buren.

De architectuur van de woningen in Haarzicht is geïnspireerd door de English Cottage stijl, waardoor er een sfeervolle, dorpse woonwijk ontstaat. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien, zoals een warmtepomp, vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen. Ook zijn de woningen energieneutraal en dus voorbereid op de toekomst.


We wensen alle kopers veel geluk met hun toekomstige woning!