Verkoopgesprekken Rijnvliet West in volle gang

10 oktober 2021

De verkoopgesprekken met de enthousiaste kandidaten van Rijnvliet West fase 11A zijn na het sluiten van de inschrijving in volle gang. Fase 11A kenmerkt zich door haar ruime woningen in een groene en waterrijke omgeving, gesitueerd nabij de stad Utrecht.

Fase 11A bestaat uit veel typen woningen, waaronder tweekappers, levensloopbestendige woningen, luxe villa's en vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen in Rijnvliet, aan de rand van de stad Utrecht. Het Maximapark en de Strijkviertelplas zijn op een steenworp afstand en in de buurt zijn genoeg mogelijkheden om te ondernemen, recreëren, wonen en werken. Door de ligging van Rijnvliet ben je tevens in enkele minuten op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Inschrijving gemist?
Wil je ook graag wonen in Rijnvliet West, maar heb je de verkoop van fase 11A gemist? Wees niet getreurd, want binnenkort komt er meer informatie beschikbaar over de komende fases in Rijnvliet West. Houdt de projectpagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent Rijnvliet West.

Bekijk ook het project Rijnvliet West

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet West

Utrecht

127m - 195m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend