Verkoopgesprekken en bouwplanning gehandhaafd | Levels, Utrecht

11 april 2020

Ondanks de maatregelen rondom het Coronavirus is de verkoop van het project Levels in Utrecht nog in volle gang. De verkoopgesprekken kunnen in alternatieve vorm plaatsvinden via telefoon of videobellen. Naar verwachting blijft ook de bouwplanning gehandhaafd.

Levels bestaat uit drie afzonderlijke gevarieerde woonblokken met een divers aanbod van appartementen en grondgebonden woonhuizen. De appartementen zijn ruim van opzet (woonoppervlaktes variërend van 112 t/m 147 m²) en voorzien van minimaal 4 kamers. De meeste appartementen zijn daardoor groot genoeg voor een gezin. Bij de woonhuizen is er een zeer grote variëteit aan woningtypen en grootte. Daardoor is er voor ieder wat wils en is er haast geen woning binnen dit project hetzelfde. Er zijn in Levels al woningen beschikbaar vanaf 389.000 v.o.n. 

De energiebehoefte voor woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen. De woningen worden voorzien van een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars. Hierdoor wordt stadsverwarming overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie, zodat de woning ook op warme dagen een heerlijk binnenklimaat heeft. Zo ben je hier het hele jaar door verzekerd van heerlijk wooncomfort.

Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject in Utrecht? Het is mogelijk. Er zijn nog diverse woningen beschikbaar. Neem contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid. Naar verwachting start de bouw van dit nieuwbouwproject medio 2020.