Verkoop Terraza start naar verwachting half november

18 oktober 2021

Op een historische plek in Nieuwegein komen de 59 luxe appartementen van Terraza. Het project komt dicht bij het centrum, maar ook bij de natuur. Dit maakt Terraza een fijne plek om te wonen! Naar verwachting gaat de digitale verkoop half november van start.

Terraza wordt gerealiseerd tussen Utrecht en Nieuwegein in de wijk Rijnhuizen. Deze wijk transformeert van een bedrijventerrein naar een mooie, vrije woonlocatie waar wonen en werken hand in hand gaan. In totaal worden er circa 2.500 woningen gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek komt in een historisch deel van Nieuwegein, met bijvoorbeeld Kasteel Rijnhuizen en Fort Jutphaas om de hoek. Laat je verrassen door het herontdekte gebied Rijnhuizen met haar rijke historie en mooie hotspots! In het project Terraza vind je straks 59 slimme duurzame appartementen, met woonoppervlaktes variërend van circa 50 tot 100 m². 

Schrijf je in als geïnteresseerde
Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Terraza, zoals de start verkoop datum? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Terraza?

Bekijk ook het project Terraza

In verkoop
custom media
Meer informatie

Terraza

Nieuwegein

59 woningen beschikbaar
51m - 128m woonoppervlakte
€ 249.950 tot € 519.950