Verkoop start deze maand | Edisonkwartier, Nieuwegein

13 juli 2020

De verkoop van de 47 exclusieve herenhuizen van het project Edisonkwartier in Nieuwegein gaat nog deze maand van start. De exacte datum volgt binnenkort. Bekijk op de projectwebsite alvast de prijsranges per woningtype. Zo ben je voorbereid als de verkoop start.

De herenhuizen in het Edisonkwartier zijn royaal van opzet: drie etages met een woonoppervlakte van 135 tot 145 m². De woningen bieden je volop ruimte om jouw woonwensen te realiseren. De tuinen (inclusief berging) zijn ruim en hebben een gunstige ligging. Een deel van de woningen heeft zelfs een tuin aan het water. De woningen worden energiezuinig opgeleverd volgens de moderne eisen en zijn gasloos. Hierbij wordt rekening gehouden met duurzaamheid, milieu en respect voor de natuur. Zo krijgen de woningen zonnepanelen en de bergingen een groen dak. De koopsommen voor de woningen variëren van € 435.000,- tot € 530.000,- v.o.n.

De ruime opzet maakt het Edisonkwartier een prettige beleving voor bewoners van alle leeftijden. Een groene omgeving met veel water in de buurt en de riante tuinen geven jou een optimaal gevoel van vrijheid. Daarnaast heb je in Nieuwegein alle voorzieningen dicht bij huis. Ook het bruisende Utrecht ligt op slechts een kwartiertje reizen van het Edisonkwartier.

Hou de projectwebsite in de gaten om de start verkoop datum niet te missen! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 439.000 tot € 549.000
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte
47 woningen beschikbaar